Monday, April 25, 2011

Take Me Home

Hi, salam ;)

Semalam hari Ahad, dan terperap kat rumah je. Seharian aku mengadap laptop duk kemaskini bajet kahwin, idea-idea semua tu. Hehe. Rasa macam montot dah kembang seinci asyik duk duduk aje. Hahaha.

Sumpah weh, pemalas gila nak menguit semalam. Nak pulak hujan. Makan pun delivery aje :P

Indah ok. Lama dah aku mengidamkan si Nando's ni. Nyums.

Nak order seperti biasa, 1/4 chicken with 2 sidelines. Tapi, minimum order adalah rm25. Jadinya, kita upgrade ke 1/2 chicken. Nyehhhh.

Tapi nasib baik pun amik 1/2 chicken. Ko tengok besar mana ayam dia tu. Halahai, kecik amat ok. Terkejut, tapi takpe. Syukur, ada jugak rezeki :)

Double indah. Nak-nak nasi dia yang sedap tuuuuuuuuu~

Terima kasih Peri-Medic. Hiks. Hotline dia ni namanya Peri-Medic line. Kalau call pun, mesin tu akan cakap "Press 1 to place your emergency order.. bla3"

Nak try jugak tak Nando's delivery ni ? Boring jugak kan kalau asyik delivery McD ataupun pizza.

1300-88-6555

<--- Nang if you LIKE

2 comments:

bella said...

like banyak2!
best sebab bila smpai je, ayam2 tu still panas.. mcm makan kt kedai :D

nanonano said...

ksian aku xpenah merase nandos neh
:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...