Sunday, April 24, 2011

May - To Do List

Hi.

Masa untuk merancang dengan serius. Maaf ya kalau ada yang rasa jengkel, mulai sekarang mungkin akan banyak update tentang persiapan perkahwinan saya :) See, baik tak aku ni. Siap mintak maaf pulak padahal bukan ada buat salah pun. Hahaha. Tak pasal :P

May ; To-Do-List

1. Beli cincin untuk En Tunang.

Nak cari yang simple macam ni saje :) Dan rasa nak mintak engraved nama dekat cincin tu. Cincin saya ada niat jugak nak engrave, tapi ada orang cakap rugi engrave cincin emas, sayang duk buang-buang emas dia tu. Hehe. Orang katalah. Picture credited to this website.

2. Tempah kad kahwin

Picture credited to this website.

3. Beli jam untuk En Tunang (one of the hantaran)

Picture credited to this website.

Okay, cukup tiga je listnya. Hahaha. Ini pun dah cukup nak botakkan kepala. Tskkk, macam mana kalau duit tak sempat nak cukup menjelang majlis.. :|

Berdoa pada Tuhan semoga dipermudahkan semuanya untuk kami, dimurahkan rezeki untuk kami. Amin..

<--- Nang if you LIKE

7 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

bestnyerrrr!! tkpe babemjgn risau,duit mesti cukup jek nti..

nyna said...

amin:)
ade ke org yang sakit hati?ops! haha

mizzura said...

wah..beli cincin...kita pun ngah pikir ni..bila nak membeli...adoiii..

Redbloodsnow said...

ttg rugi engrave cincin emas utk ko tu yang...tolak ke tepi. kira ckit je la rugi. janji nama ko n iim abadi kat ctue/..hehe

aku pun engrave taw. yg dillah punya pun aku engrave gak nnti. baru perfect cincin kahwin bila di engrave. bagi aku la...hiksss

nanonano said...

aku ingt settle semua doh,
xpe ade ms lg,
gaji ni rembat je brg2 ni dlu, heheh
no sopim2 maxi bagai dah :p

sweethOneY said...

Nemo - aminn, mintak-mintak masin mulut ko :)

Nyna - hahaha. kot lah ada yang meluat :P

Mizzura - Hi! Zura punya majlis bila? Kalau cincin perempuan, elok beli awal2 dulu :)

Zie - tu lah yang, terkenang2 aku nak engravekan I ♥ I. Hehehe

Nano - Hehe, belum lagi yunk. Tengah pelan2 la ni :D

pRincESs_N said...

Huhu..kjap jekk da May kan...insyaAllah..ade rezki tu nti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...