Thursday, April 28, 2011

Spa & Facial

Hi, salam ;)

Mari kongsi cerita bakal pengantin lagi. Hihi.

Nak tanya, perlu ke tidak ye sebenarnya bakal pengantin tu untuk pergi spa dan facial tu? Kalau ikutkan orang yang rajin jaga-jaga badan dan muka ni, mesti spa dan facial ni rutin bulanan kan. Aku pulak spa dan facial tu tak rajin nak buat, tapi body massage memang kalau boleh setiap bulan nak buat. Cuma sejak akhir-akhir ni, sejak tabung kahwin dibuka.. Kena kurangkan sikit. Tskk.

Bila dah nak kahwin ni, hati tu terasa lah jugak teringin nak pergi buat spa dengan facial. Tapi being a cheapskate, kalau boleh nak yang murah dan best. Haha. Masalahnya, ada ke??

Teringin nak muka dibelai macam ni,Teringin nak badan dimanjakan begini,

Lepas tu kan korang kannn, si cheapskate ni terjumpa deal yang berbaloi di MilkADeal. Best gila rasa teruja dan gembira

RM 48 untuk 60 minit body and herbal ball massage
+ 90 minit facial, Aromatherapy foot soak + Ear candling + RM 30 treatment voucher + 1 Year membership at Amarylizz Beauty
This is definitely a steal right?!!
Menarik tertarik kannn?

Lantas, aku pun terus purchase 3 vouchers ni. Maka, tak payah pening lagi fikir peruntukan untuk sesi memanjakan diri ni untuk 3 bulan ni, setiap bulan pun aku boleh pergi! Weehuuuuuuu~

Sedang memaksa orang kanan aku untuk ikut serta ke sesi spa ini. Hihi, come on love. Lets go together ;)

Kalau korang pun nak beli voucher ni, pergi je lah check dekat website MilkADeal ni. Hari ni last day untuk beli voucher tu. Selamat memanjakan diri!

P.s Eh Ena cayunk, bila kita nak pergi buat sesi bzzztt bzzzttt kiteww tu? Ahaks. Nanti free kasi tau okeh ♥

-Gambar kredit kepada Amarlylizz Beauty-

<--- Nang if you LIKE

7 comments:

lilRed Farah said...

bzzzztttt bzzztttt tu hapa????? kau nak buat brazillian eh??? kang cerite ok. aku teringin. tp seram

Zyash said...

Wah...menarik la...

sweethOneY said...

farihah - dok aihhh, nk buat brazilian gak tapi serammm. yang tu aku nk g buat bulu keti tu. heheh. yg hr tu ko missed tuuu

zyash - aah yunk, tapi semalam last day voucher ni boleh beli. dah beli tak? :)

Redbloodsnow said...

aku n dillah lom lg ke spa..dah nk dekat² nak kawen baru akan gik for few weeks in a row nnti..hehe

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

pssttt: percaya x..xpernah buat pun mende tu haaa.!!~hik3!!


☆┌─┐ ─┐☆
☆│▒│ /▒/
☆│▒│/▒/
☆│▒ /▒/─┬─┐... HYE!!HYE!!..
☆│▒│▒|▒│▒│ ..PEACE..
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│..MENJEJAK DISINI..
└┐▒▒▒▒▒▒

♥ salam singgah dari mummy weiyda♥
♥ eppy blogging ya!♥

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Cik Buya said...

selamat menjadi pengantin baru kak izaa <3

Erina Asmawani said...

yunk..bila nak pegi?? jom set date jom :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...