Saturday, April 16, 2011

Maxi Dress [Full View]

Ehem, seperti diminta.. Ni lah full view maxi dress ni. Gambar banyaknya gegar, hampeh mamat tukang amik gambarnya tu.. :P

Ada OK? Ke KO? Hehehe. Yang penting aku suka sangat, selesa banget. Sejuk je kain dia.

Oh, hari ni ada cerita best nak share. Best pada aku lah, pada korang entahlah :P

Tadi kan, masa lunch hour.. Sajang-nim (CEO aku) dah siap bungkuskan lunch untuk aku. So, makanlah bertiga. Sajang-nim, Yasmin dan aku. Tengah makan, sajang-nim kata.. "Izza, makan banyak sikit. Tengok dah kurus sangat sekarang" (dah translate siap2 ni, jangan pulak korang ingat dia cakap Melayu. Hehe) :P

Lagi satu kan, tadi petang pergi rumah bakal mertua. Aimy tegur, "Izza dah kurussslah.."

Huwaaa, bakal tidur dalam senyuman lah malam ni :P Mekaseh kalian menceriakan hariku. Hehehe.

Oh ye lagi satu, sapa nak beli maxi dress jugak pergilah terjah Firzara Collection. Iklan tak berbayar ni. Ahaks :P

<--- Nang if you LIKE

11 comments:

nyna said...

awak mmg dah kurus pun.
aaa jeles kene kurus sama
ok cantik :D
suka suka awk npk lg tinggi

Ietams said...

cantik!

nanonano said...

weh. Ok pe. Cntik je fit ikot bdn. Kalu x xkn org leh ckp mu kurus. Cit. Mati2 aku byangkan yg mu pkai ala2 jubah sbb mu ckp xfit kt bdn. Ceh. Haha suwet la yu,ayu pun ye. Hehehe iim pun mesti tdo dlm senyum g0k mlm ni k0t,brtuah bdn dia ckp. Hahaha

nyna said...

cop yong aku rase kalau awak pakai dgn vest mesti lg cntik weh.xde la npk kosng sgt :)

il ya na said...

san tek

pRincESs_N said...

Cantekk dress tu...smlm nk tego x smpat...nti nk usha gk ble da kurus..tah bile tah...

Redbloodsnow said...

LAWA GILOS WEH YANG. JELES AKU TGK. AKU GAK YG X SESUAI BERMAXI DRESS. PASALNYA, BODY FLAT JE IF SARUNG :( UWAAAA..JELES! :D

chik star said...

cun siot ah dress ni..
ceh !!
tawla dh kurussss.
pas ni xpyh diet lg dah.

i jeles ah !!

Zumie said...

serius cantek..dan KURUSSSSSSS MENCIK hahahaha..

thniah sebab berjaya..eh tapi kamu memang kurusla ...

Nem0 o0h Nem0 said...

cantiknyerr ko ni izza..

Ayu Firzara said...

Wowww cunnn laaa...ngam2 jerr...
kalau pakai belt kat pinggang tu...tambah lagi cun..hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...