Saturday, April 16, 2011

Feeling Ayu Hari Ni :P

Salam semua. Selamat pagi Sabtu! 2 minggu berturut-turut cuti hari Sabtu, hari ni mulalah rasa malas sikit nak pergi office kan. Eh, bukan sikit. Banyak. Hahaha.

Aku kan, dah lama tak shopping online tau. Tapi hari tu tengok salah seorang pengiklan Zie ada jual maxi dress.. Mak ai, meruntun jiwa. Takbleh tahan woh. Cepat-cepatlah saya terjah blogshop tu -> Firzara Collection. Banyak maxi dress cantik-cantik, tapi yang aku berkenan sangat-sangat tu dah habis stock T___T Itulah, siapa cepat dia dapat :P

Setelah berhari-hari menunggu (okay, ini sangat exaggerate. Cuma satu hari saja menunggu :D), akhirnya maxi dress idaman sudah di tangan.

Cuma tak sangka memang labuh gila. Hahaha. Penat je risau yang dress tu pendek. Nasib baik saya ni tinggi orangnya :P

Terus pakai pergi office hari ni. Miahaha. Eh, aku ni baju baru mana boleh simpan lama-lama. Alergik :P

Suka sangat. Selesa :D

Nanti aku amik gambar penuh aaaa, tak kira lah korang nak tengok ke tak. Lalala :P Eh, Ceera pun ada beli dress kat sini jugak tau, nanti sila la tunjuk ye yunk :D

Oh, pas kerja ni karang. Nak pergi rumah Mama Aryyan. Babe, see you there!

<--- Nang if you LIKE

8 comments:

~daRLee ZuRiS~ said...

bau kedai weh!

nanonano said...

perghhhhhh dpt gok mu selai,
ape brg tunjuk muke weh?
org nk tgk baju!!
grrr....

chik star said...

tunjuk la full weyh.
nak tengokkk..
beli maxi dress bnyk2 iza.
xrugi taw.
esok esok pregy bole pakai.
:DD

Nem0 o0h Nem0 said...

muka ko makin berseri2 la yang...

nyna said...

aaa nak maxi jugak pelisss :D

mizzura said...

tunjuk lah gambar fulll..mana tau berkenan jugak ker...


Nyanyi soley soley jom! |MIDDLE OF THE ROAD - SOLEY SOLEY 1971|

Redbloodsnow said...

HEHE...DH TGK DAH KO IN FULL DRESS TU. SGT LAWA!

Ayu Firzara said...

hey gurl! Just read ur entry...busy sangat...heeee...thanx for shopping @ Firzara Collection!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...