Sunday, April 17, 2011

Cukur Jambul Aryyan Rifzain

Salam semua.

Semalam gigih lepas kerja terus pecut ke rumah Mama Aryyan. Ada majlis cukur jambul.

On the way.

Comel kan katil si Aryyan ni. Dengar cerita ni hasil kerja orang lelaki ni. Hihihihi :P

Ye, tiba-tiba aku nampak macam pregnant pulak. Hantu betul. Hahaha. Eh, waktu en tunang nampak aku pakai begini, dia cakap.. "Baju apa hang pakai niiiiiiiiii. Macam baju mengandung je" Cakap depan mama dia pulak tu. Hampeh kan. Hampeh. Pastu bila dah jalan-jalan, boleh pulak dia cakap, "Abg suka lah syg pakai baju ni. Longgar." :P

Tak sangka ko dah ada baby Ayein T_T Dalam 5 tahun je, macam-macam dah jadi ek. Hehe.

Si comel. Mata asyik pandang atas je. Melilau je mata dia. Pastu kaki tangan dia, ya ampunnn kuat menendang. Tak berani auntie nak pegang tau tak. Dia macam aktif, dahlah kecik lagi. Seriau.

Tapi tak kira, auntie nak pegang jugak :P

Kaku semacam. Kih kih.

Oh syg, tinggal 4 bulan 2 minggu je lagi. Tiba-tiba nervous!!

<--- Nang if you LIKE

5 comments:

pRincESs_N said...

Haha...aku pn cm x caye da ade baby ok...nway..thanx beb dtg smlm...baju cunss...tserlah keslimanmu...

nanonano said...

haha xpela kek0k pun,nanti ot0matik akn pndai sdiri punye. Xlame da pun,taun dpn je punnn :p

Redbloodsnow said...

HEHE...SWEET LAK AKU TGK KO GENDONG BABY TU YANG :D

chik star said...

haha kan dah ckp xrugi beli dress ni sebb esok pregy bole pakai...
kan kan.. hihi...
tp xderla mu tuh nmpk cm org pregy. cmere tipu tuh..

woh elok ah belajor. esok xkekok.
ngee !!!

lily lotus said...

congrates utk N. nampak happening majlis baby dia.

insyaallah tahun depan ur turn pulak sis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...