Thursday, April 21, 2011

KFC Online Voucher

Selamat tengahari semua~

Lunch apa hari ni? Hari ni saya cuba KFC Chicken Chop yang baru ni.

Tengok rupanya macam sedap eh?

Lagi best sebab ada online voucher tau. Tu lah yang saya nak share ni. Ingat saya buat entry semata-mata nak bagitau korang yang hari ni saya lunch KFC ke? :P

Kalau korang nak makan set ni jugak, apa kata korang print voucher ni dulu.

Boleh click gambar ni untuk print voucher

Dengan adanya voucher ni, bolehlah korang upgrade potato wedges tu kepada cheesy wedges nyum nyumss~

P.s Ini bukan iklan. Hehe.

<--- Nang if you LIKE

5 comments:

Papa ♥ Mummy said...

waaa..best2..blom lunch lg arinie...tgk kfc twus menggelupor lapa...nk jgk...nk jgk..

~daRLee ZuRiS~ said...

sedap meh?
nak try gak ah

Roxy said...

kfc??? nyum3..

Faizaharis2 said...

musti cubaaaa nie..... nampak sodap...

pRincESs_N said...

So..nk tau..KFC chic chop tu sdap x..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...