Tuesday, April 12, 2011

Keiki Kookies

Salam.

Hadoi. Nak taip blog pun fikir panjang tau. Blog ni bila dah kaum keluarga makcik pakcik sepupu sepapat semua baca, banyak benda kena ditapis ;)

Okay.

En tunang kan, dia kan.. Dah lama memekak kat telinga ni cakap teringin nak makan macarons. Sikit-sikit tanya, sayang.. kat mana ada jual macarons ye? Padahal time tu aku dah order dengan Chics ni, tapi saje lah den nak buat suprise kan. So senyap je lah, tahan telinga. Pastu usik dia, cakap nak rasa macarons tunggu hantaran kawen nanti. Kih kih.

Budak macarons. Tengok tu, muka pun dah nak sama bulat dengan macarons tu. Hihi. Jangan marah sayang, belum jadi isteri lagi takpe buli awak :P

Ni lah macarons. Untuk siapa yang tak tau lagi macarons tu apa. Macam sejenis biskut kot? Haha. Aku pun kurang pasti apa spesis dia ni.

Aku order daripada Chics di Keiki Kookies. Dah alang-alang kita ke Shah Alam kursus kahwin, jadi terus set appointment lah dengan Chics. Thanx for the lovely macarons

Yummeyh macarons. Makan sikit-sikit je boleh. Sebab dia manis :)

<--- Nang if you LIKE

10 comments:

nanonano said...

aku pun jakun xpenah mkn
kuantan mcm tadek jek? haha
slalu tgk org tunjuk kt blog
telan air liur je lahh..tskk

Redbloodsnow said...

EEE SUAP AKU CKIT YUNK :D

atty's said...

nak skit..

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

wahh nmpk sedap . .. ni y nk jugak ni . .

Zumie said...

teringin nak makan macaroons ni..suke kaler yg calourfull

shahrul said...

tak ponah dongar~ :p

Redbloodsnow said...

aku lom pernah mkn macaron taw yunk. aku tgk macaron yg pengiklan aku jual...comel weh. kalerful..hehe

~daRLee ZuRiS~ said...

haritu g empire dah nak beli
tp tak terbeli.asal tah.padahal sebelum tu dah excited gile nak makan.belum sampai seru kot.
errr...adik,nanti hantaran tu kasi akak rasa sikit ek
;)

are-za said...

slm..

best x macarons tue?
xpenah try lg..

anyway pollw ur blog ek..

pRincESs_N said...

Makin pemes macarons ni kan..aku pn x pnh rase...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...