Saturday, April 30, 2011

Fenomena

Hi, salam ;)

Semalam balik kerja awal, ada hal sikit.. Lepas tu En Tunang ajak jumpa. Maklumlah, hujung minggu ni kami berdua balik ke kampung. Tak dapat lah nak dating :P Hihik.

En Tunang nak bawak saya pergi makan nasi curry dekat Sushi King, yang saya dah mengidam dari 2 minggu lepas. Tak sangka dia masih ingat saya pernah cakap teringin sangatlah nak makan nasi curry tuuu.. Hee, mekaseh sayang.. You are so sweet :)

So, kami ke Mid Valley semalam.

Ha, dah alang-alang ke Mid Valley.. Ada satu benda yang aku teringin sangat nak rasa. Yang asyik disebut-sebut dalam twitter nun. Tukang start fenomena ni Kak Jemah tu ha, lepas tu sorang-sorang menggelupur carik.. Mula-mula Peej, lepas tu si Farihah tu.. Lepas tu Ceera, elok pulakkkkk si Ceera tu bako-bako akuuu kan cakap sedap semua wajib rasaa.. Aku ni mana boleh kan :P

Jadinya,

Nyums~ Pancake durian sudah di tangan ! Ahaks

Sedap, memang rasa durian sebenar. Aku rasa kan inti dalam dia tu memang durian, cuma dibungkus dengan kulit luar tu kot? Kot lah. Ahaha.

Kedai dia, eh bukan kedai.. Dia macam booth tu.. Kat depan Big Apple nun. Pegi lah korang cari sana kalau nak rasa. Hehe. 10 ketul = RM 6.

Kelasss weh makan durian dalam mall. Haha. Lepas tu masing-masing cover, sendawa bau durian. Wakakaka :P

<--- Nang if you LIKE

6 comments:

nanonano said...

aku xmkn durian,
xde aroh la,
tp tringin gak nkg mv skali g,
hr tu xpuas pusing, :)

ini q i L L said...

mcm sedap je. kene try ni. :D

~daRLee ZuRiS~ said...

aku penah try.tp bukan yg tu punya lah
tak sedap weh.rasa cam tempoyak je.huhuu

ceera said...

terbaik wokkkk

pRincESs_N said...

Aduhh..payoh r nk request mkn pancake ni..feze x mkn durian..kne sorok2 r ni..

azrin_zelina said...

harus terjah MV ni....saya nak pankek durian jugakkkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...