Sunday, April 3, 2011

Erina dan Amir

Salam.

Selamat hari minggu korang ;)

Indahnya rasa weh hari Ahad dapat bermalas-malas je kat rumah. Sebab semalam dah cuti, dan dah dating :P Jadi hari ni ada chance duk rumah bermalas-malas je. Best gila dapat tidur dengan puas.

Saya amik cuti semalam semata-mata nak pergi kenduri Puan Erina ni ha. Lepas tu, terserempak dengan bekas kekasih. Haha. Lalu kat tepi, tapi aku buat-buat tak nampak je. Karang kalau tertegur karang, takut jadi drama pulak kat situ. Maklumlah, kes tak pernah selesai :)

Anyway, congrats to Ena dan Amir ! Cantik dan handsome korang berdua tau. Pelamin cantik. Makanan best. Paling best ada kambing golek uols~

Khemah kat luar dewan, ada tea corner. Ada rojak. Ada aiskrim. Ada kambing golek~ Nyums.

Dua orang penggemar kambing yang ceria dapat makan. Hahaha.

Lelaki kesayangan.

Tengok orang kahwin, naik pelamin bagai. Terasa tak sabarnya tunggu bulan 9 sampai :D

Tapi kan. tapi kann.. Ralat betullah tak ambil gambar dengan pengantin semalam! Masa sampai tu diorang tengah sibuk tukar baju semua. Mekap semua. Jadinya takde lah gambar dengan pengantin :(

Again, congrats to both of you. Maaf saya curik gambar di FB :P

<--- Nang if you LIKE

7 comments:

nyna said...

haha selisih setelah berapa lama tak jumpa
cantik lilit hihi :)

Ietams said...

meriah nya menu makanan kenduri tu..

nanonano said...

walawehhh yuna ke ni?
hahahha

atty's said...

kenduri kawin ada ayam golek..sedapnya..

berseri2 pengantin

Redbloodsnow said...

ek eh...ko bertudung ala yunaaa. tutorial weh aku plg bodoh nk tiru cara tudung dia..huhu

Erina Asmawani said...

Thank u dear ;)
thanks for both of ya sabab dtg..sanggup tu amik cuti..huhu..terharu..

tp tula..ralat gila kot x sempat tangkap gambar sesama..next time wajib jumpe lagi k..

psst: nampak je "mamat" tu kat kenduri ena automatik rasa bengang plak..huh!

Zumie said...

beautipul ..like2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...