Friday, April 1, 2011

Cadar pengantin

Salam.

Hari tu ada berjalan-jalan saja tengok cadar kahwin nanti. Tengok cadar pun hati berbunga-bunga. Haih, macam ni ke feeling orang nak kawen. Miahahaha :P

First round, sangat suka yang ini

Very nice and simple. I loike. Cadar pengantin aku tak perlu serabut-serabut serebeh-serebeh semua tu. Bilik pengantin nanti pun tak perlula nak pasang backdrop ke apa ke. Less is more.

Second round, terjumpa yang ini lalu meroyan sebab melonjak-lonjak hati ni nak sangat yang ini

Very very very very very nice and simple and elegent !! At least pada pandangan mata aku lah :)

Both are from Akemi.

Dinding bilik aku dah kaler merah dan pink. Jadi kaler-kaler hiasan ni kenalah tone downkan dia. Takleh amik kaler terang-terang jugak. Baju dah la merah jugak nanti ^_^

Sekali tengok, macam suka sangat yang second tu. Dua kali tengok rasa suka yang first tu. Tiga kali tengok suka yang second balik. Empat kali tengok, haih !!! Tak larat nak tengok dah :P

Aku memang ada masalah sikit nak buat pilihan ni. Macam masa nak pilih cincin tu lah, boleh tak sampai pening-pening kepala tengok cincin. Sampai kena keluar dulu dari kedai tu, kena pegi jalan-jalan kejap dulu. Minum jap tenangkan fikiran. Baru boleh masuk balik dah pilih. Hahaha.

Yes, I am that complicated :P

Masalahnya dalam nak kawen ni, banyak betul keputusan nak kena buat. Kan?

<--- Nang if you LIKE

6 comments:

atty's said...

kty suka yg no 2

nanonano said...

yerr
dah terang2 tema mu putih merah kan
haruslah pilih cadar yg ke 2 tu
hehehe

pRincESs_N said...

yg 2nd tu cun...suke2...

Ietams said...

suke yg no 2 tu..
simple but yet..
mesmerizingkan..

PutRee SeJiNjaNg said...

tilla suka nengok yang no 2 tu...

Redbloodsnow said...

aku lom lg beli cadar. tggu 2 bulan nk kawen baru beli cadar sekali gus katil...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...