Monday, April 4, 2011

Bridemaids

Salam.

Balik dari kenduri Erina dan Amir ni, ajak en tunang singgah Jakel. Saya mau cari kain pasang :)

Bosan menunggu adik Jakel tu pergi cari kain kat stor. Adik tu pun bijak pandai sangat, dia dah potong part baju. Main potong je, tak kira dulu cukup ke tak cukup. Ujung-ujung lebih suku meter je kain tu. Nyarissss je kan. Kalau tak cukup menjawablah kau.

Lepas tu part kainnya pulak, memang tak cukup kain pun. Patutnya kira dulu kain dengan baju cukup ke tak baru potong. Ni kau dah buat silap, terpaksalah gantikan aku dengan kain yang lebih mahal. Hihi. Suka~

Ada ke mula-mula dia nak campur je kain tu. Means mana yang cukup je. Selebih tu dia bagi je kain lain. Hello, of course aku melenting. Tu yang dia ganti kain lain tu.

Baju bridemaids saya dah dibeli. Meh meh datang amik. Hehehe.

Oh, harapnya mereka suka lah. Sebab aku tak suka orang yang tak bersyukur dan banyak complaint ni :P tapi aku tau gadis-gadis kesayangan baik-baik je semuanya. Sebab tu lah mereka kesayangan ♥

<--- Nang if you LIKE

6 comments:

nanonano said...

tunjuk ah sket nk tgk kain tu wehhh..
hehe merah putih gok ke?
ke pink?
ke ijau? :p

Redbloodsnow said...

hehe...aku nyer bridemaids baju...yg lelaki, dillah sponsor. yg perempuan lak (aja), dia sendiri yg sponsor sendiri..kehkehkeh.

thank you ajaaa :D weh, tak sabar aku nk tgk ko pak pak pung nnti weh :D

Gg said...

yiiiihaaaaa!! suke lah~ tq bebeh

shahrul said...

shopping itu da jadik hobi bagi pmpuan.. :p

Zumie said...

kaler hapee????

nanti junpe:P

pRincESs_N said...

Theme color ape beb?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...