Friday, April 1, 2011

Busy sangat

Salam. Helo morning all ;)

Gila busy lah sekarang ni. Semalam nak auto publish entry pun tak sempat. Biasanya aku tulis entry waktu malam tau. Bukan waktu office hour. Auto publish siap-siap untuk pukul 10 pagi dan 2 petang. Itu terpaling malas lah. Kalau terpaling rajin pun dua gak :P Oh tak, kalau terpaling rajin. Jadi tiga sebab malam-malam kalau rajin taip iklan. Hihi.

Bila dah nak dekat bulan 6 ni, mula la menggelupur kan. Akaun tak siap lagi. Audit nak kena setel sebelum bulan 6. Masakkkkkkkk~

Rasa macam 2-3 hari ni sampai sakit-sakit belakang aku bekerja. Tu dia, punya gigih tak gigih kan uols. Muda-muda lagi dah lenguh sana sini, apa citer weh?

Aku??

Masih mampu tersenyum :)

Walaupun seminggu dua ni asyik bengang dengan CEO aku ni. Bengang sesaje. Degil, nak ikut kata dia je. Memang la dia bos kan, tapi degil sangat aku malas nak layan. Pastu banyak songeh lak. Pastu kalau dia ada kat office, tak senang duduk aku dibuatnya. Baru je duduk, dia interkom panggil. Balik bilik balik, baru je duduk kejap. Interkom lagi dan lagi dan lagi dan lagi. Haih, kesabaran nak menipis dah ni.

Sebab penat terlampau la uols. Kerja waktu maksimum, cuti yang paling minimum. Rasa macam nak cari kerja lain je :P

Dah kawen nanti ingat nak cari area kerja area Cheras lah. Laki bini kerja dekat, senang sikit kan. Ni sorang utara, sorang selatan. Balik rumah dah penat. Ewah, dah fikir 5 bulan kehadapan la uols. Maaf, excited pulak. Hehehe.

Terima kasih sudi baca aku mengadu :P

<--- Nang if you LIKE

6 comments:

il ya na said...

tu la ssh kalau jauh2..nak2 dgn husband to be ;)

nanonano said...

wohhh aku yg acc taun lepas xsiap2 lg
hahaha
taun ni plak ade ms brape bulan lg
matikkkkk :p

sweethOneY said...

Ilyana,
Hehe. xde lah jauh mana pun yg.. sorang keja kepong, sorang keja cheras :)

Na,
tau takpe weh. menggelupur dah aku ni. Hahaha

pRincESs_N said...

keje max cuti min...sabau je laa beb...

-eLyNhere- said...

same la kite izza!
kalau bos ade kompem tak senang duduk. asik interkom, baru duduk dah interkom lagi. cecah bontot kat kusi je, interkom lagi.. omaigod! sampai bile keje nak siap???

eh terlepas geram kat sini lak.. ahaks sowi tumpang lalu.. :P

PutRee SeJiNjaNg said...

alo..lo...lo sian nye...hhmmm sabar je lah yunk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...