Wednesday, March 30, 2011

How I spent my weekend

Salam.

Haiyak. Dah hari Rabu, baru nak update pasal weekend. Memang tertinggal keretapi sungguh :p

Aku terlampau busy lah kat office sekarang ni. Dan kadang-kadang menimbulkan marah bila tengah busy kejar dateline ni, masa ni lah jugak bos nak suruh check benda remeh temeh contohnya kenapa bil telefon tiba-tiba naik, suruh bayar bil letrik dia lah, suruh pergi bayar bil telefon dia lah. Naik angin aku dibuatnya. Tapi dah namanya dia tu bos kannnnn.

Oh, back to the title. Hehehe.

Sabtu malam hari tu, girlfriend datang ke rumah. Happy :D

Me and Teacher Najiha. Much love. Kalaulah you ada sekali babe, it would be perfect.

Teman Gg balik kampung dia kat Banting untuk hantar adik lelaki dia. Dan jumpa baby yang sungguh comel.

Baby Iman. Hehe. Nama nak sama cam nama ko lah Zatil oi.

Mula-mula takut nak pegang, nampak kecik sangat je si Iman ni. Tapi gagahkan diri sebab teringin :p Srious comel bikin gerammmm sangat.

<--- Nang if you LIKE

6 comments:

MaiRa QuEeN said...

comel2...ske baby comel..hehehe

jemput dtg blog..
http://ctqueen.blogspot.com/

Oppa Kudin Nz said...

baby memg comel..weeeeeee :D

atty's said...

ada gaya dah nak timang anak sendiri tuh

nanonano said...

ohooo mmg nmpak kekok je mu pegang
xpe blajor2 la kan :p

Redbloodsnow said...

berani ko pegang bby yg still lembik gitu ek yang. klo aku cuak woo. takut patah tulang belulang dia lak..hehehe

pRincESs_N said...

lps kawen cpt2 kasi bikin yg montel2 itu...beshh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...