Wednesday, March 16, 2011

Welcome to the world!!

OMG!!! Dah jadi auntie. Dah jadi auntie. Dah jadi auntieeeee!!!!!!!

Alhamdulillah semuanya selamat kan.

Happy dan tak percaya rasanya Princess N dah delivered. Baby boy yang sangat comel!! Yunk, aku curik gambar ni kat FB. Hehe. Kalau marah sebab aku dah update dulu, mintak ampun ye..

Eeee, aku happy betul lah. Lama gila kenal minah ni, dari zaman study kat matriks dulu kot.. Congrats wehhh untuk ko dan Feze..

<--- Nang if you LIKE

4 comments:

nanonano said...

next year mu pulokkkkk..xsbrnyeeeeeeee

Redbloodsnow said...

ooo dia dh upload kat FB ek. wahhh aku pun nk cilok ah..hehe. btw, aku ade recieved her msg informing ttg NZA jr dia ni taw...sooo comel!

PutRee SeJiNjaNg said...

alo..lo..lo...comel nye yunk...congratz N...

Nem0 o0h Nem0 said...

comell...... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...