Tuesday, March 15, 2011

Retrieve your Zen mode @Zense

MAD of the day ;

RM58 instead of RM395 for 2.5 HOURS of Essential Facial + DNA Eye & Ampoules + Neck Treatment + Seaweed Mask + Traditional Body Massage + RM30 Cash Voucher at TWO Locations of ZENSE

*********************
Lately ni, badan sengal-sengal. Maklumlah usia dah 25 tahun, badan bukan berjaga sangat. Haha. Adoi, tulis macam ni terasa cam tua bebenor pulak :p

Aku ni ada tebiat suka pergi berurut. Setiap bulan akan pergi. Tempat kegemaran dekat MAB Shoppe kat MV sana nun. Dekat dengan Yamaha dengan FOS. Best dan murah.

Hari ni belek-belek #MilkADeal website. Wow, ada deal yang sangat sesuai untuk orang macam aku ni :)
90 minutes of facial + 60 minutes body massage
= 2 hours and 30 minutes of pure relaxation!

DENGAN HANYA RM58 SAHAJA!

Treatment room yang menenangkan.

Ha, mana nak cari yang macam ni kan. Dah lah tu, dapat additional RM30 cash voucher pulak. Kesimpulannya macam korang bayar RM28 je untuk 2.5 jam tu!

Korang cuma boleh dapat deal ni kat sini je
@ZENSE

Untuk beli voucher ni dan memanjakan diri korang dengan harga yang cukup murah, boleh petik link di bawah

SINI

<--- Nang if you LIKE

2 comments:

Redbloodsnow said...

kalau dpt back massage...syorga wooo

PutRee SeJiNjaNg said...

wah teringin nak massage ni..badan semua sakit...huhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...