Wednesday, March 16, 2011

Egg tart

Salam uols~

Kejap je dah hari Rabu kan. Tak terasa lah masa berlalu..

Hari tu masa pergi Ipoh kan, terlalu depan The Baker's Cottage. Lepas tu teringat Aja pernah cakap tat telur kat situ sedapp. Apa lagi, harus try kan.. Tu lah dia pengaruh blog :p

Terus beli 10 ketui. Eh, aku makan seketui je eh. Haha. Nanti korang tuduh-tuduh aku pulak makan semua kannnn :p

Sedappppp, tapi kalau panas mesti lagi sedap. Luarnya rangup, isinya lembut. Nyums~

Err. Tengok gambar ni jadi lapar pulak tak lunch lagi. Cit.

<--- Nang if you LIKE

4 comments:

nanonano said...

kuantan tadek wehh baker cottage neh,
awat mu xbuat entry awai2
dlu ms potluck kat wetland aku beli kek mika kat baker cottage neh la..haishhh mu neh.
trliue..
walaupun tgk permandangan xbrape nk molek sgt :p

chik star said...

sedap ah!
bakers ni dekt jj ke?

atty's said...

tengok pun dah sedap ni ..lom masuk dlm mulut lagi nie

Redbloodsnow said...

hahaha...aku baruuuu je nk tuduh ko mkn suma td taw. nasib baik gtaw. tp klo aku kan yng....kesepuloh tuh aku ngapp! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...