Tuesday, March 15, 2011

Ringkasan cerita

Salam and morning uols~

Hari ni nak buat ringkasan cerita :p Duk belek-belek handphone cari gambar, tapi takde T_T So, merasalah kita bercerita tanpa gambar ye.

Jumaat malam yang lepas, feeling macam orang dah kahwin pulak kan. Balik kampung bersama encik tunang :) Tapi tak feeling sangatlah, ada Ngah dengan Nyna. Miahahahha :p

Sampai rumah dekat pukul 3 pagi. Ada sesetengah tempat kat highway jammed terutamanya bila dah masuk area Perak. Yolah, highway Perak tu kan 2 lane je.

Esoknya, plan pagi-pagi lagi nak pergi jenguk butik pengantin dekat Ipoh. Tapi ada kenduri kahwin pulak dah dekat kampung tu. Sedara pulak tu. Kenalah pergi kan. Segan jugak pergi kenduri bawak tunang. Aku taw beliau lagi segan. Haha.

Lepas pergi kenduri, pergi butik pengantin kat pekan Kuale tu. Sembang-sembang. Harap maklum masa ni bakal pengantin ni masih tak tetap pendirian tentang warna tema majlis. Geleng-geleng kepala je ahkak butik tu. Haha.

Balik dari butik pengantin, singgah rumah amik emak dan adik-adik.. Zass pergi Ipoh pulak. Emak nak shopping kain. Cadangnya nak pergi tengok butik pengantin kat Ipoh yang tak sempat tengok pagi tu kan. Tapi pergi lambat, tak sempat nak jenguk pun :( Cari kain untuk bridemaids tapi bila jumpa yang berkenan, kain tak cukup pulak. Aku ada sikit isulah bridemaids ni. Hmm, takpelah. Nanti itu kasi fikir kemudian.

Makanya hari Sabtu, aktiviti penuh sampai ke malam. Punyalah penat. Cik abang saya yang drive tu lagilah penat kan. Cian dia, time kaseh awak :)

Aktiviti hari Ahad, sambung kemudian..

<--- Nang if you LIKE

3 comments:

nanonano said...

sudohnye??
xcomfirmkan lg ar neh???

PutRee SeJiNjaNg said...

still lom pilih tema ke yunk??? ha baik peke cepat2..hehheh

Redbloodsnow said...

hehehe..masih gak ko lom pilih tema yunk. ape kata kaler silver...belah dillah nnti guna kaler tu taw.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...