Monday, March 14, 2011

Busy

Morning uols~

Badan masih penat lah. Tak sempat nak update. Hujung minggu yang sangat sibuk. Encik tunang lagilah, sampai demam terus dia. Alahai, cian kamu sayang :(

Jumaat malam balik kampung, pukul 10.30 malam dari Shah Alam. Sampai rumah dalam pukul 3 pagi. Pengsan! Orang yang drive lagilah penat kan..

Ni semalam sampai KL pukul 12 tgh malam. Penat yang amat, rasa nak amik MC je. Tapi masih fikirkan hari ni boss masuk office setelah seminggu cuti. Jadi, rajinkan lah jugak diri ni.

Kesimpulannya sekarang, persiapan perkahwinan dah ada progress. Wee :D Nanti details kemudian. Tata

Happy working uols.


<--- Nang if you LIKE



3 comments:

Redbloodsnow said...

aku lom ade progress sgt persiapan perkahwinan. tggu dillah dh selesai kursus...bari progress yg penting² berjalan..huhu

IEZA said...

Wah..dah prepare nak kawin..bagus la..prepare awal2 nanti tak ada kelam kabut..he.he

PutRee SeJiNjaNg said...

ha gud2..nanti tak lah last minute yunk..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...