Wednesday, March 9, 2011

Old Blossom Box [OBB]

MAD Deal of the day ;

RM10 for RM30 worth of cash voucher for purchases at The Old Blossom Box, Shah Alam [67% OFF]

Ha, anda semua suka shopping tak?

Ini baekkkkk punya offer ni nak share ni :)

Pernah dengar Old Blossom Box tak? Atau singkatannya OBB. Ini butik baju yang sangat comel. Ini berdasarkan kepada komen adik saya yang pernah jadi pelanggan OBB, sebab saya belum pernah pergi lagi :p

Sesungguhnya sangat nak skirt ini. Nak! Nak! Nak!!

Belt yang simple tapi tetap menarik di mata saya.

Sekarang saya dah beli voucher dari MilkADeal ni, bolehlah dapat RM30 off untuk shopping di OBB nanti. Oh ye, cash voucher yang bernilai RM30 ni.. korang pun boleh beli. RM10 je di MilkADeal ;) eh, chop. Sebelum beli voucher di MilkADeal ni, kenalah register dulu.

CLICK SINI UNTUK REGISTRATION.

Jom shopping di Old Blossom Box!!

P/s semua gambar adalah copyright di OBB website.



2 comments:

Redbloodsnow said...

asallah ek MilkADeal nih takde kat kch. suma kat semenanjung. rugi arr peoples kat kch :( huhu..

btw yang...aku pun nakkkkk sgt skirt tu.

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

weeyyy....comeyyy orww baju n skirtt tuhh..tp belt aku xleh pakai rrr..nanti slim2 baru leh pakai..hehee!!! aku suka polkadot yunk...comey jerkkk!!


Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...