Tuesday, March 29, 2011

My dream wedding ring

I've found it ;)

Hengat senang ke nak pilih cincin. Masalah membuat pilihan macam masa nak pilih cincin tunang hari tu berulang lagi. Haha. I know si dia stress dengan aku yang tak tau nak apa. Itu tak nak, ini taknak. Semua pun taknak, tak berkenan. Yang fancy ada bintang-bintang tu dia (dia merujuk penulis) berkenan pulak. Haip, nak kena sangat cik Izza ni kan.

Hai awak, menung panjang nampakkkk. Ingatkan siapa ni?

Lelaki ini lelaki paling penyabar pernah aku kenal. Paling cool. Paling tahan dengan perangai buruk tahap kelapan aku ni. Paling pemurah. Paling penyayang. Paling kelakar. Paling pandai menyakitkan hati :p Dan yang paling ku sayang. Wihihihi.

Terima kasih syg kerana masih bertahan dengan saya.

<--- Nang if you LIKE

6 comments:

nanonano said...

amboii
dpt cincin sketoi
berbakul2 mu puji iim ehh
klu x...
hahahahhaha

il ya na said...

sweeet gila ;)

*SaBRiNa * said...

wow..cincin dr habib tu....

sweethOneY said...

Na - dah mmg pangai dia gitu. kena la puji. ehhe. x kirala dpt cincin ke tak. tp bila dh dpt, kena puji lebih sket :P

ilyana - hehe. terlebih gula ni

sabrina - ritu habib ada buat promotion :)

atty's said...

cincin dr pakhabib..mesti cantek tuh

Redbloodsnow said...

wahhh..dari habib ek cincin kawen ko yang. aku nnti pun nk cari habib gak utk dillah.

if tak..kat my diamond je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...