Monday, March 28, 2011

Bela burung dalam blog ;)

Salam. Hello. Selamat hari Isnin !

Pagi ni ceria tak ? Saya tidur dah cukup tapi kurang bersemangatlah sebab rasa pening kepala :( Semalam dah tidur awal pun masih pening lagi :(

Okay !

Korang nampak tak ada burung biru di dalam blog ini. Wihihihihi. Comel tak? Cepat cakap comel! Kalau tak, taknak share macam mana nak buat :p

-Gambar credited to Cdiqlife-

Ini widget khas untuk pengguna twitter yang tegar.

First time nampak widget comel ni masa check featured post dekat Nuffnang, nampak entry Bielah ;) Ini entry yang dimaksudkan burung twitter sesat terbang dalam blog

Belajar cara nak install coding dia kat blog Cdiqlife. Terima kasih sebab berkongsi info ;)

So, uols kalau nak jugak widget ni, klik-klik aje lah link di atas.

Happy trying !!

<--- Nang if you LIKE

9 comments:

atty's said...

okeh ..kty dah follow izza.cantek lak nampak burung tu terbang

~daRLee ZuRiS~ said...

bestnye!nak wat gak lah

nanonano said...

xfhm weh

muniraksasa (; said...

banyak plak burung ko letak. HAHAHA

sweethOneY said...

kak ty - hehe. tau. nampak dah ;)

kak zuris - buat jangan tak buatt

na - bakpe tak paham yunk..

munira - ada sekor je kot.

Nem0 o0h Nem0 said...

comelll laaaaaaa!!!! geram lak aku tgk..hehe

The Enticing Enchantress said...

tak reti nak buat la, try try tak jadik.. buatkan buleh..? (-_-,)

pRincESs_N said...

comel2...alaa..nk wat gak..tp cm x rajin..adehh..

Redbloodsnow said...

hahahaha..aku nk tangkap burung ko weh. nk wat goreng ala² puyuh goreng..,kehkehkeh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...