Tuesday, March 29, 2011

Diet still on track

Salam.

In case ada yang tertanya (masalahnya ada ke. ahhaha), aku masih berdiet. Cuma lost track je. Malas dah nak bergambar ke apa. Tulis pun malas. Tapi weekend ritu ada ngelat-ngelat gak. Aku pergi makan char kuetiau kat Porntip. Sebab ko lah ni yang :p Cey, tu dia sendiri yang ponteng diet, pastu salahkan orang sebab suggestkan tempat makan best. Hahaha.

Ini menu hari tu. Hari bila aku tak ingat. Sabtu kot. Hari apa pun dah tak ingat. Adoi.

Breakfast,Nyums~ salad dan tuna. Sedap. Nak-nak pulak sebab salad tu rangup. Krukkkk krakk bila makan :D

Lunch & dinner,Ayam beli kat Carrefour. Eh, jangan ingat aku habiskan pulak. Hengat jin ke hape nak makan sekor ayam sorang :P

Sekian cerita diet hari Sabtu.

P/s Berat masih tak timbang. Macam busy benar bunyinya rasa nak sepak-sepak je kan :p I need to buy my own weight scale lah.

<--- Nang if you LIKE

4 comments:

nanonano said...

cepat ah timbang
kot2 naik 2kg ke
wawawawawaa..
:p

atty's said...

kty pun benornya dah malas nak snap gambar..bila makan..

semalam kty posa..tp bila berbuka..g makan doyan..anak2 lah ni suh mama beli doyan ..mana leh tahan..

nasi dah tak kisah..tp doyan..uhuhuhuuh..

Redbloodsnow said...

hahahah...yang kalau aku. aku leh habiskan ayam tue taw. so consider aku jin ea...wakakakaka :D

Nor Muniza binti Murat said...

owner~ try premium beautiful~ pasti tertawan~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...