Friday, March 18, 2011

Mari meluncur

Salam.

Hari ni nak cerita pasal rollerskates ataupun kasut roda.. Sepanjang 25 tahun hidup ni, belum pernah sekali pun aku main kasut roda taw. Kesian tak? Hehe.

Sekarang kan, dekat The Wheels, Subang Avenue ada buat promotion lah.

Beli voucher kat MAD website untuk dapat ;

RM15 daripada RM50 untuk DUA ORANG untuk 3 JAM di The Wheels, Subang Avenue [70% OFF]

Sebabkan murah, maka ada chance lah nak ajak en tunang pergi. Sayang, jom awak bawak saya? Ngahahahaha :p Jom ek ek ek? Saya belum pernah lagi cuba benda alah ni taw :(

Suasana kat The Wheels. Macam best je, golap penuh lampu-lampu gitu.

Tapi kan, aku ni ngajak je lebih. Dah nama pun tak pernah main benda alah tu, dah tentulah jugak tak reti kan. Karang kalau main, mau asyik nak tergelincir je :p Tapi nak jugak!! Sayang, okay ek?

Sapa nak beli voucher dan try rollerskating kat sini boleh lah klik sini -> The Wheels, Subang Avenue


<--- Nang if you LIKE

5 comments:

Redbloodsnow said...

kenapalahhhhh tawaran MAD ni tak pernah ade kat kuching ek. jeles aku :(

PinQib said...

sedihnyer. x retii

nanonano said...

aku pun jakun
xpenah main mnde alah neh
tsk tskk :(

saya_arief said...

xpandai main bende nie.
:D

~daRLee ZuRiS~ said...

betullah ckp na.macam2 iklan kat sini lately ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...