Thursday, March 24, 2011

Facebook VS Twitter

Salam. Hola semua ;)

Kebanyakan kita kat sini mesti paling kurang pun ada Facebook kan. Lepas tu bila pergi events mana-mana ke, tak payah amik contact number dah. Bagi nama ataupun emel dekat Facebook je kan.

Events pulak sekarang ni memang ramai dah gunakan Facebook sebagai salah satu medium jemputan. Kahwin ke, majlis cukur jambul ke, birthday ke.. Makin senang kan hidup? :D

My Facebook.

But it is no longer active. Bukanlah aku deactivate dia. Tapi dah lama tak berupdate di sana. Biasanya aku gunakan FB hanya untuk Ping! entry blog. Selain dari tu yilekkkk!

Reason kenapa aku makin jarang on FB sebab FB ni makin lembap lah loading dia sekarang. Bikin pc gua hangggg je. Tatau lah ini masalah semua orang ataupun aku je kan :D

So, now sangat aktif di twitter.

Follow izzatulazma on Twitter

Lets on twitter pulak uols. Dah kalau jadi follower tu, sila la sapa saya sikit. Hehe. Janganlah keras kejung je kat situ sampai sudah. Boleh kita berkenal-kenalan kan ;)

<--- Nang if you LIKE

8 comments:

~daRLee ZuRiS~ said...

kesian fb.dah ada twitter,xmau die dah.huhuuu...

lawa header (baru aku perasan header kau)
baru ek ;)

Zumie said...

eee budakk kenpa entry sama tapi aku tak publish lagi..hahaha

Jabatan Sokongan Penyelidikan said...

medium twitter lebih baik untuk berinteraksi dengan orang lain.. skop yg kecil.. =D

yours
JSP

Nem0 o0h Nem0 said...

ari tu fb mmg prob.lambat giler nak loading.aku ingatkan tenet kat umah rupanya sbb server fb tp skang dah ok.

yg twitter tu,aku tak reti nak guna la..

saya_arief said...

twitter best..
tweet..tweet..
;D

atty's said...

kty pun fb kurang skit..twitter pun sama..tp selalu je jenguk ..baca2 status org.

pRincESs_N said...

Status kt fb x ley update kerap..x bes..twitter ley update sll..

Redbloodsnow said...

aku kedua² tak aktif. aku on FB pun sbb mcm ko gak. PING entries je. other than that...mls layan. hahaha. keji tak? :D

kecuali yg private msg aku kat FB je akan berbalas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...