Wednesday, March 23, 2011

Downsize me

Salam.

Yeay, hari ni rasa happy yippie~yippie!!

Sebab ada orang dah cakap saya dah kurus. Lalala (bersiul riang)

Walaupun tak timbang berat lagi kan, dah gembira dulu. Over kan. Hehe.

Sedikit nasihat ; ambil tahu dulu pasal Atkins diet barulah nak hentam dia ke apa. Hehe

Aku tengok cermin rasa diri dah kurus sikit. Mahaplah kalau uols rasa aku ni perasan syiok sendiri sorang-sorang je. Saya budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan. Hehehe.

P/s @Lilred, itulah baju putih stripe oren pakai dengan tudung ungu. Senonoh tak? Hahahaha.

<--- Nang if you LIKE

15 comments:

nyna said...

alaaaa dah kurus jelessss huhu

Erina Asmawani said...

kurussss!! :) pewut kecit dah tu..jeles ai..ehehe

Priya said...

akde gambar before and after ke? senang nk tgk perubahan.. :) Nyway congrats dear..

lilRed Farah said...

warghhahahhahhaha, omggggg xpalah. kita anggap je la pesyen yeh. memandangkan skang ni mmg jarang org pakai kaler matching2 nih. Makin tak matching makin pesyen katanye

Taufan Bin Ribut said...

sumpah x jeles sebab saye lagi kurus dari awk...hahha..^_^

sweethOneY said...

nyna - mna leh jeles sbb awk lagi kurus!

ena - hee. ena pun kuruihhhh la. kecit je. tp kita sepesen yg, bdn kurus pun muka tetap boolatt :(

priya - err. nnt I cari. memandangkan rasanya takde perubahan sangat pun. hehe. You dah start belum Atkins ni?

encik taufan - haha. mak ai, ganaihnya nama oi. takde sapa suh jelessss :P

sweethOneY said...

lilred - hahahahahahhaha. aku bukan sengaja xnk matchingkan ok. on my defense, aku dh iron tudung oren pastu tudung tu meragam lalu aku capai je apa yg ada! blame the tudung! hahaha

Faizaharis2 said...

hahahah cayalahhh....
pasni jgn nk reward diri sendri makan bykkk2 plak ehh... sekali dh kantoii susah nk start blk tau... :D...

nanonano said...

hahahha senonoh sgt
ngade mu neh
pdhl bukan sbb diet bagai pun dah kurus
saje je nk bako aku suruh diet kan?
sajeeeeeeeeeeee je..
nyampah!

sweethOneY said...

kak faizah - hehe. tu lah, nafsu makan dah bleh control sket2. mcm nasik tu dah tak brape teringin skrg. unless jgnla letak nasi putih berasap2 depan mata sy, mmg terkam! haha

nano - ngee. sayang mu lebih la sbb mu ckp giniii :P

hehe, jomla diet. tp mu xyah diet gila2 sbb mu still BF..

~daRLee ZuRiS~ said...

takpe na.kita tunggu anak dia keluar ti cane lak rupanya.heheeee...

Nem0 o0h Nem0 said...

tahniah... =)

atty's said...

syabas iza..teruskan usaha..

Zhoe Wynz said...

waaaahhh i menjelessssss laaa... nk kurus gakkk.... but nway congratez izza~~~

Redbloodsnow said...

mantap dh body tu yang. namo diet lg lah klo gitu./ kang jd mcm aku. aku skrg nih..berat drop tanpa rela :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...