Thursday, March 24, 2011

Diet : Day 7

Salam.

Hari ke 7 yang tak begitu sukses. Walaupun begitu happy jugak sebab entry sebelum ni. Hehehe. Okay, fine. Aku perasan lebih :P

Breakfast,1/4 tuna = 2 carbs

Ayam brand tuna ni carbs dia rendah. Boleh makan. Yang brand lain aku tengok semua tinggi-tinggi belaka.

Lunch,
Kantoi hokeh. Tapi makan suku dah loya. Sebab berminyak. Ataupun maybe perut dah biasa makan lauk je? Haha. Itu gedik. Frust dengan suku kuetiau yang dimakan, perut masih lapar. Order dua bijik telur setengah masak. Lagi sodap.

Dinner,Chicken chop. Fries dan sos tu menu terlarang tu sebenarnya.

Siapa-siapa nak diet, janganlah tiru cara aku yang kurang berdisiplin ni. Pasal penurunan berat badan, aku tak pasti sebab aku tak timbang lagi. Selanjutnya pasal Atkins diet, nanti aku rajin dan ada masa.. Aku buat ye :D

<--- Nang if you LIKE

8 comments:

~daRLee ZuRiS~ said...

nak tergelak aku nengok muka model ayam brand tu.hahaaaa...
kau mkn tuna tu ngan apa weh?rotikah???

atty's said...

takpe iza..iza selim dah..diet skit2 pun okeh ..

viruspadu said...

diet terbaik ni hahaha

bikin gua lapar petang2 ni

sweethOneY said...

kak zuris - hahaha. muka selenge. ratah gitu je kakk tp bukanla setin tu. hehehe

kak ty - tu lah, konon2 mikir dah slim la main ngelat2 ni :P

kak jemah - hahaha. apesal lapar. x lunch lagi ke?

Faizaharis2 said...

hehehe...jgn kurus skt okayy.... takpee kalo kantoi sesekali pun...

Lilyel said...

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily

Redbloodsnow said...

hahaha...chicken tu mmg menu tlarang utk diet :P kau kena displin mulai skrg! ceaaa..hehehe.

sweethOneY said...

kak faizah - tu lah, xmo jd kurus melidi pulak krg :P

lily - nnt ada masa saya buat

zie - hee. chicken tu boleh yg. yang tak boleh fries and gravy dia tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...