Friday, March 25, 2011

Diet : Day 8

Salam.

Ada orang yang dah boring tak baca update menu diet ni? Angkat tangan sikit nak tengok. Hehe. Takyah lah boring ek. Kan bagus aku share menu-menu diet ni. Kot sapa nak diet boleh lah amik idea nak makan apa kan kan kan? :P

Breakfast ;

2 bijik telur rebus + mayo + air satu botol

Jujurnya aku tak lalu makan telur rebus. Rasa terpaksa je telan. Haha. Next time aku akan buat telur setengah masak ataupun goreng je terus.

Lunch ;

Ikan keli sambal + sayur kobis + air satu botol

Pastu pukul 4 rasa lapar, makan chicken slice sekeping :D

Dinner ;

Telur dadar bungkus. Ini sedap. Nyumsss~

Nak buat senang sangat. Goreng telur dadar 2 bijik. Sapu nipis tuna mayonis. Inti dia tu, potong salad halus-halus, potong dadu chicken slice lepastu gaulkan dengan sos lada hitam + sos cili. Bungkuskan. Siap! :D

<--- Nang if you LIKE

4 comments:

chik star said...

nmpok sedap
teros keriok keriok perot ahkak.
:(

atty's said...

Kty tgk pun lapar

il ya na said...

sedap nye...terliur gila dah ni

nanonano said...

ahkak pun lapo nengoknye :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...