Sunday, March 20, 2011

Diet : Day 3

Salam.

Memandangkan aku sekarang konon-konon ON DIET kan. Maka, hari-harilah akan aku update food diary aku. Aku malas nak buat satu blog lain untuk diet ni, maka semua aku sumbat sekali kat blog lah ye. Okay kan? Tak rasa semak kan?

Hari ketiga, breakfast telur setengah masak 2 bijik + air masak separuh botol
Telur setengah masak menjadi. Yippie!! Itupun dah nak jadi telur rebus dah dia. Ish.

Lunch,
Rendang paru + bayam + tofu + air suam segelas (Haha, segelas je. tapi balik office teguk air banyak-banyak gak taw)

Dinner, Telur dadar 2 bijik + sup brokoli + air masak satu botol

Actually nak makan ikan untuk dinner tapi aku pemalas nak singgah kedai beli barang basah. So, balun je lah apa yang ada kat rumah kan.

Nota : Aku buat diet Atkins. So mungkin menu aku adalah tak sama macam menu orang lain yang diet ikut cara lain tu. Nanti ada masa, aku story lebih banyak pasal Atkins ni ye. Sekarang ni, dua blog ni lah jadi rujukan aku. @Kakty dengan @Dzul. Bolehla klik-klik sana dulu ye.



<--- Nang if you LIKE

4 comments:

Taufan Bin Ribut said...

selamat bediet..^_^

nyna said...

alaa jeles awak dah stat diet.huhu

Nem0 o0h Nem0 said...

GIGIHNYER KO BABE..

pRincESs_N said...

cbe cer skit diet atkins ni beb...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...