Tuesday, March 1, 2011

Ahad yang bahagia

Helo~ Salam semua. Ha, jawab salam dulu. Tak jawab salam berdosa :)

Ini aktiviti rentetan dari aktiviti BBQ di tepi sungai. Kami berpecah. Mama & baba pulang ke rumah. Along pun pulang ke rumah mereka. Manakala, kami singgah ke butik pengantin di Semenyih. Survey apa yang patut. Mak andam Puan N ni dulu. Saja nyinggah sembang kot lah nak ambil pakej dia nanti :)

Saya dan tunang ada try beberapa helai baju pengantin semalam. Halahai, rasa dekat sangat pulak dah majlis, padahal ada lagi 6 bulan :p

Antara baju yang kami cuba ;

Nampak itu deretan kasut? Sadis si empunya kaki bersaiz besar ini, takde saiz. Tsk.. Sayang, sayanggg.. Kite nak hantaran kasut buat pakai sanding ye nanti. Mekacehhhhhhhhhh :pAbangku gagah perkasa. Hihi. Tak sabar nak tengok kekasih hati pakai baju melayu, siap samping siap dengan songkok masa malam nikah nanti. Mesti handsome kamu sayang, tak sabar nak tengok :D



8 comments:

pRincESs_N said...

tu gmba kedai kak kam ke?? awat len..?? bdebar x ms try baju?? kekekeke

Erina Asmawani said...

Warna purple theme kite sameee...dark purple..cantik kan purple gitu.Suka! ;)

heeeee..bestkan mase try baju yunk.Berbunga2 centa rasa.Amir aritu siap try ngan sampin, tanjak keris bagai..semangat..hehe

MieZa said...

purple ea? cantik =)

nanonano said...

wehh sbijik warne n patern baju kan??
suke sukeeee
dah siap shoot nanti kite combine gmbor.
twin ah bajet
uwekkk. hehehe

nyna said...

wahhh dah terai baju sanding.hihi

sweethOneY said...

nyna - ihihi. kita semangat :P

nano - hihihi. nanti kita combineeee taw :P aku mmg minat gila songkettt, so tak lepaskan peluang nak pakai :P

mieza - hehe. TQ

ena - aah yunk. dark purple.. hehe. tu try saje2 dlu. nanti datang betul2 fitting baru pakai satu set :P

ayein - hee, bukan kedai kak kam babe.. berdebar tu tahlah.. tp excited gilos :P

PutRee SeJiNjaNg said...

wah tak sabar nak tengok izza kahwin..xcited giler ni yunk..hihih

Redbloodsnow said...

aku pun tak sbr nk tgk weh! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...