Monday, February 7, 2011

Usaha tangga kejayaan

Wuuuuuuuu ~ seronok tak balik bekerja setelah bercuti panjang ? Mesti kena seronok, cargas-cargas okay sebab dah rehat lama. Hihi. Bagi semangat pada diri sendiri :p

Semalam balik KL semula. Bas pukul 11.30 pagi. Jammed hamat teruk, sampai KL pukul 4.30 petang T__________________T

Tapi bukan itu isi utama di sini. Sampai-sampai KL je, bergigih berkejar ke arah Gombak.Yeayyyyyy, dapat juga jumpa Na. Kalau tak, ralat sungguh rasanya. tapi anak teruna dia tidur, I tak berani nak kaco. Kang dia meragam, jenuh ibu nak drive balik Kuantan gane kan. Hihihi.

Jadilah yang, jumpa tepi highway je kita kan. Janji dapat gak jumpa peluk cium segala. Bulan 9 nanti kita jumpa lagi :)

p/s TQ encik kesayangan sebab sudi bawak saya pergi jumpa Na


5 comments:

nanonano said...

seb bek mu taruk gmbar muke je..
klu gmbar full
xmuat blog ni wehhh..
kembang smngkuk :(
huhuhuhu jeles kat bakal pengntin yg kuruihhh itu..
huhu btw, tenxs la wehh
mu sudi brkejor gak dtg ciom aku
tp aku tetap trkilan sbb mika xsempat kenal kenalan ngn mu lg..huhu

Redbloodsnow said...

eeee baru aku sdr, aku dh lame nah x jengah blog nano nih. nk terjah skrg ah..hikss

pRincESs_N said...

smpat ko gegas2 jmpe na ekk..bagus2...

~dARlee zURiS~ said...

tak cakap!
hoh.

Zumie said...

mata na merah...sakit mata eh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...