Thursday, February 10, 2011

Ulang tayang ; Cikgu Izza

Godek-godek folder cari modal nak berblog T_T kesian dia. Takde modal pun nak blog jugak :p

Terjumpa gambar zaman mengajar jadi cikgu-cikgu dulu. Dah pernah share dulu, tapi nak share lagi :pTime ni masa join camping budak-budak. Budak-budak tidur dalam khemah, cikgu-cikgu tidur dalam kelas. Sumpah scary time tu. Aku bukan boleh tidur dalam kelas malam-malam kat sekolah ni. Dah lah masa tu tidur kelas budak-budak Ekonomi Rumahtangga (ERT), ada mannequin T__________TBoleh spot tak mana satu cikgu, mana satu students ? :p



5 comments:

pRincESs_N said...

hohoho....yerr..ko pnh jadi cikgu...

nanonano said...

cikgu yg mane 1?
senang je nk kenal..
yg muke gedik2 tu yer la

~dARlee zURiS~ said...

iyeeee cikgu
;)
asal?nak jadi cikge ker?ngegeee

Redbloodsnow said...

alolo...sure ko tgk pic nih n wat ko rindu students tak? hehe

Nem0 o0h Nem0 said...

cikgu,comelnyerr cam anak murid.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...