Thursday, February 10, 2011

Iklan yang mengganggu


Ini print screen Home facebook Cik Izza ye. Kalau rasa tak jelas, boleh la klik untuk tumbesaran supaya lebih memahami apa yang aku nak bebelkan ni :p

Okay, dah klik ???

Mata tu jangan tengok kiri kanan. Pandang tepattttttttttttt ke tengah okay. Ada nampak ? Tu iklan kejadah hapa someone in Kuala Lumpur has a crush on you bla bla blahhhh

Letih lah asyik tekan [x] lepas tu dia pun tanya la soalan berikut ;

Isk, tak jumpa pulak mana aku save print screen ni tadi. Bila aku klik [x] tu kan, dia pun akan tanya lah kenapa kita nak remove ads tu. Antara pilihan jawapan yang diberi ;

* Repetitive
* Offending

Dua ketul ni je aku ingat :p Sebab yang dua ni je asyik diklik. Menyemak mata je.

Nak tanya ni, siapa lagi FB dia ada keluar gini gayanya ? Ke memang aku sorang je yang special :p Siapa tahu macam mana nak disablekan ads mengarut dan merepek ni share plisss :D


5 comments:

atty's said...

memang menganggu iklan tuh

Jom baca: Bertahun2 Tersalah Tarikh Wedding Anniversary

~dARlee zURiS~ said...

kan aku dah kata fb kau spesel
hihiii

Redbloodsnow said...

hahaha. aku tak plak pernah come accross dgn benda alah tuh kat FB yang :D

pRincESs_N said...

try remove kt application ke..

eyk@_zuL said...

sy dulu pernah gak kuaq menda tu..disable2 je la.pastu lama2 dia ilang da.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...