Friday, February 4, 2011

Saya menang TV !

yelah sangat menang. sapa nak bagi kan :p

ini harta pertama untuk rumah kami kelak thanx en tunang yang tersayang. kalau tak, cian saya takde TV nak tengok :p

sementara waktu ni, kau duduk atas lantai dulu ye TV. kemudian nanti baru aku belikan kau rak :)muka orang happy. waktu mula-mula nampak en tunang turun kereta bawak kotak TV, uii.. melompat-lompat kegembiraan di situ.. hihi. thanx again sayang :) mmuah !


10 comments:

Cik Buya said...

berapa riban tv ni kak? ibu teringin nak beli tv plasma.. tapi servey2 sume tv mahal2 lagi. wuuu

pelangi tomey said...

haha nakk jugak!! tukau2 lah haha nice.. jgn lupa singgah blog saya
http://atiqahchomel.blogspot.com/

Erina Asmawani said...

pewiiit! beshnye dapat tv plasma ;)

yunk, wat tuto pakai shawl gitu..nak try ;p

p/s: yup..dress tu mmg murah, ena pun x caye memula sbb cotton tu yg jenis high quality, beli dekat mines, kedai dalam giant..terjah tau nanti ;)

sweethOneY said...

bety - harga kurang pasti. nnt tny cik abg. hehe. dia belikan akak pun sbb TV lama housemate dulu dah pindah, so dia dah angkut kuar sme barang :)

atiqah - TQ, nnt I singgah.

ena - nnt iza ada masa, iza buatkan eh. ceyyyy, mcm la busy sgt :P

ena, dpt TV pun sbb nk kawen. kalau tak, jangan harapppppp. kih3 :p

tu lah, mmg nk terjah nnt.. jaranggggg sgt jmp dress labuh lengan panjang lagi tu bawah rm100++

-eLyNhere- said...

best dpt tv baru, yeay!

pic org hepi dpt tv tu pun comey! mate tantekkk! dabel yeay! =)

Redbloodsnow said...

wahhhh...dh ade TV dah iyer. psstt aku lak kan yang. harta benda utk umah aku n dillah. semua dillah ygsediakan.

aku nnti nk sediakan ape ek. rase cam bsalah lak aku tak dpt nk tlg dia beli brg² wat umah weols nnti :(

sweethOneY said...

elyn - hehehe. mcm mna nk jdkan triple yeay :P

zie - hehe. sebelum ni ada tv, tp ex hmate aku punya. so dia dh pindah keluar, Iim belikan aku tv baru..

xyah rs bersalah yang.. mana yg mampu kita bg, mn yg dia dh prepare.. takpelah kan :)

pRincESs_N said...

weee...da ade tv...

Zumie said...

fuyooo..ni nak pergi uma die ni..nak tgk tb baru ekkekeke

Nem0 o0h Nem0 said...

nk pinjam tb boleh?hehe
brand ape tu babe?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...