Monday, January 31, 2011

Macam-macam

Bahan bacaan ringan.

adikku yang makin cun melecun, cubaan buat loose wrap :p

Iim kan, suka lah telek belek muka aku lepas tu kan.. dia pun tanya,

"Eh, sayang conteng mata ke????"

:|


12 comments:

pwincess AJA said...

kalau aja makeup,ayah aja kate 'conteng muka'..
agak-agaknye semua org lelaki anggap bebarang makeup tuh cam pencil tuk conteng2 kat kertas kot.agagaga.

nyna said...

lol.bagus gayanya.haha
ok la tu yong.tak payah tnggu aku ajr.

ckp kat abg iim itu seni namanya.haha

Zumie said...

cun nye dia...

p R i n c E S s _ N said...

kelass nyahh mate...

Cik Buya said...

cantiknya mata.. ajrakann! hee

Erina Asmawani said...

mata senyum ;)

~dARlee zURiS~ said...

kau conteng mata eyh?hihii...
jawab kat die... "itu style namanya" ;P

Redbloodsnow said...

lawa yanggg LAWA
suke aku tgk. teringat lak aku time aku makeup kan ko dulu ek..wahhh RINDU that moment..sobsobsob

-eLyNhere- said...

conteng mate katenye?? aduss sabar je la kan.. huhu.

pandainye iza pakai tudung mcm2 gaye ek.. santekkk! =)

Nem0 o0h Nem0 said...

conteng pun cantik gak babe! =)

sweethOneY said...

aja - hehehe. dorang mst kagum tgk kite bleh conteng2 muka jd cantik kan. hahahaha

nina - aku masih memerlukan fashionista pro sebagai rujukan :p ahaksss

zue - ko lagi ah chunnnyaaaa

ayein - hehe. kelasssss

bety - conteng2 je yunk. hehe. hantam saja laaa

ena - supaya mulut pun ikut senyum sekali :p

akak zuris - hehe. masalahnya asyik tny jeee :p

zie - aah yunk. aku blaja pakai eyeliner kt atas mata tu since ko dok mekapkan aku dulu la.. hihi. pikir2 balik mcm x caye kite penah spent ms sama2 gitu dulu kannnnn.. mmuah, rindu!!

elyn - hehe. main belit2 jee :P konon stylee.. hahaha

nemo - TQ babe :D

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

nice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...