Friday, February 25, 2011

Follower Pilihan

Hari ni hati berbunga-bunga :p Sebab Cik RBS a.k.a kakak kesayangan telah review blog saya. Hihihi. Thanks sayang !
Inilah Cik RBS dan Cik Sweethoney86 :) Been BFF since.. err.. tahun bila ye. 2005 ? Kalau tak silap lah. Kami kawan baik dah lama. Kenal sebelum zaman berblogging lagi. Jadi, agak kurang pandai kalau ada totally stranger pada kami berdua yang cuba nak buat cerita bukan-bukan, tak baik taw melaga-lagakan orang :p

Boleh click sini untuk ke pautan entry berkenaan - Follower Pilihan Cik RBS



5 comments:

ayuorked said...

best :)
follow sy balik.. keep intouch. :)

~dARlee zURiS~ said...

sama2 kawin thn nie...dan sama2 dpt baby thn depan ek? ;P

Cik Buya said...

waaaa. macamana nak jadi follower pilihan cik Rbs?

Nem0 o0h Nem0 said...

friend 4 ever kan?hehe

Redbloodsnow said...

wahhh terharu aku yang. aku review ko, ko review balik..kehkehkeh. hepi ko suka menjadi blogger pilihan aku :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...