Tuesday, January 4, 2011

salam semua. hari ni hari kedua kat ofis baru. belum sempat lagi nak share cerita kan. hihi. macamkan ada orang nak dengar cerita kau Izza oi ;p biarlah saya. bluwek !

Kat ofis belum cukup busy lagi. tapi rasa persekitaran sangat ok. colleagues very nice. flexible. yang best, ada bilik sendiri. hehe. bos dengan manager aku Korean. friendly betul diorang ni taw. basically everything about the new things sangat okay, kecuali pergi balik kerja memakan masa lebih kurang sejam campur jammed. hampeh ok. rasakan pergi kerja kena tempuh jammed.

Company tempat aku kerja sekarang ni jual produk kesihatan. with free trials taw. unlimited. kalau nak datang hari-hari pun boleh. kalau nak taw lebih, boleh pergi website dia

www.ceragem.net.my

:D


8 comments:

nyna said...

semoga berjaya dgn imej baru awak lah ye.
haha

~dARlee zURiS~ said...

wow.bestnye ada bilik sdri.bagus2.
selamat memulakan kerja baru :)

p R i n c E S s _ N said...

aritu aku da tgk wbsite ni..vavava..bole laa ko spa sll..ngee~

Redbloodsnow said...

aku nk skodeng ah nnti...hehe

sweethOneY said...

nina - haha. dah berjaya pun. tp kena tambah koleksi. jom shopping ! haha

akak zuris - hehe. tenkiuuuukk

ayein - hehe, kt opis ni ada satu. mmg bos tu suh pakai hari2 massage. agagaa. ko pregnant xleh guna lg kot. abis pantang nnt boleh la kasik pergi try :D

zie - syg ah weh xde center kt kuching nun. klo x leh suh ko try jugak :P

Nem0 o0h Nem0 said...

babe,ko keje ngn compny ni ke? aku tau....hehe

ko keje kat HQ ke?

sweethOneY said...

hehe. mana ko taw ? biasa pegi center ke

aah, aku keja kt HQ

chik star said...

selamat berkeja yunk.
eyh npe sekrg kurang hupdte.
bizi yek.
sokay. man man.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...