Monday, January 3, 2011

sweet like chocolate

eh. ini bukan sweet like chocolate lagi. ini memang coklat la !! :p
homemade chocolate lagi taw tak :pthanx Ena for the guidance. hehe. tapi tak jumpa la brand chocolate macam yang Ena recommend tu. so hentam je la labu. nasib baik sedap jugak brand yang lain tu :D

ni kerja gigih nyna dengan kakngah la ni. aku tengok-tengok jadi mandur je. hahahaha. diorang maha gigih okay. siap balut seketul-ketul, semangat dah mengalahkan prepare hantaran je. weh, esok-esok aku kawen semangat macam tu takde, siap korang ! haha.



8 comments:

Erina Asmawani said...

yeayy! akhirnya ;) ley wat untuk doorgift kawen t yunk.hehe

~dARlee zURiS~ said...

adik2 ko buat sdri tu?
wow.salute ah.
rajin tol.
nie blh ar watkan coklat tuk hntrn kawen ko esok2 eyh? ;P

p R i n c E S s _ N said...

homemade choc!! wahh..bole r order psni...

Zumie said...

nak skit\!!!!

Haa Fakihah said...

alorr sedapnye. jual ke?

Redbloodsnow said...

tuh yg bestnyer jd kakak kan. leh jadi mandur..haha. klo aku...x merasa aku nk ngarah adik sbb nan hado adik..haisshhh

sweethOneY said...

ena - aah la yang. mmg org dh plan gitu. ahhahaha. sbb senang mudah dan cepat. psst, dan org tak taw nak buat dia bapak senang. hahahaha :P sytttttt

akak zuris - hehe. ada niat begitu :P senang je kak.. sapa2 pun leh buat

ayein - xyah order beb, ko buat sendiri pejam mata pun dh siap :P

zue - meh la sini !

fakihah - taklah. buat nak bg bf je :P

zie - hehe. nasib la yang ko bongsu. aku sulung :P takpe2, leh anggap aku cam adik, ko nak suh buat apa? :P

Zack ~ 'A said...

waaa~~~ sorga ekkkk tunang ko dapat bakal isteri yg rajin masak cam ko.. ohh aku pon nak sikittt~~ hahahah :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...