Thursday, January 20, 2011

B2B : Baju Nikah

Salam semua~ hari ni.. kitorang dah mula buat first preparation untuk majlis nanti. hihi. takdelah bff aku tu risau lagi tengok aku ni apa benda pun tak buat lagi. rileks la babe, lambat lagik ;p

anyway, hari ni pergi Sg Ramal Dalam hantar baju nikah. tailor ayein dulu. aku senang je, malas nak survey-survey sangat, mana orang dah rekemen, memang itu aku pergi terus. pergi discuss nak macam mana semua. so far, semuanya macam okay. akak tu kata lepas Chinese New Year baru akan start jahit baju aku, so kalau ada apa-apa perubahan dalam design, bagitahu dalam tempoh tu lah.

aku hantar awal ni bukan sebab apa, aku tak banyak masa. so mana masa yang ada ni ha, baik lah dibuat dulu apa yang boleh kan.

happynya sekarang, dekat tempah baju nikah.. dah boleh tick DONE !!




8 comments:

p R i n c E S s _ N said...

follow up sll sama itu kak sal yerr....x saba nk tgk beb..

nanonano said...

wahhh xsbr nk tgkk gakkk..
heheh make sure cutting bdn cunnn ms fitting tu nanti yekk..
keh3 :p

..DaK KeCiK.. said...

nikah bulan brape yunk?
Saya pon akn mengikut cm kamo jgk tunang n pah tu nikah..hahahahaaa,xsbo da mau kawen ni..;)




mood:gatai

~dARlee zURiS~ said...

warna pe tema yang?

PutRee SeJiNjaNg said...

bila izza nak kawen ekk????

Cik Buya said...

tahniah kakak dah nak kahwin. semoga kekal sehingga ke akhir hayat kakak

Erina Asmawani said...

;) nicee..nak start tempah baju..nanti tak kelam kabut..hehe..

Nem0 o0h Nem0 said...

bestnyer..
jelez2..
bila turn aku lak kn?hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...