Monday, January 10, 2011

2 years

salam, helo~ helo.. miss me ? hehe. takde cerita nak diupdate lah. nanti asyik-asyik cerita pasal office baru, korang boring pulak nanti :p

esok, 11hb Jan 2011. wah, nombor cantik jugak ni. 11012011. genap dua tahun bercinta dengan tunang tersayang. auw, geli la cakap cinta-cinta ni. malu :">

dah bercinta selama 2 tahun, bertunang selama 3 bulan 9 hari. dan menghitung hari nak hidup bersama pulak. eceh, sumpah aku geli lah dengan ayat-ayat aku ni. rasa nak sepak je. haha. yang menghitung hari tu macam melebih-lebih je. ada lagi lebih kurang 8 bulan, insya Allah

syg, thanx a lot for everything. thanx for this 2 years. walaupun selalu je bercakar bergaduh bertekak kan, hehe. Iim cakap itu hobi aku, cari pasal dengan dia :p tapi as long as we can make each other smiling and laughing, that's fine kan syg.. kan ??? (berani lah nak geleng-geleng cakap bukan :p tanak kawan nanti !!)

hihi, dah la. malas la cakap lebih-lebih kat sini. kita sambung di talian ye syg. hehe.
selamat ulangtahun percintaan (err..) yang kedua !!

love you always

11 comments:

Zati Tarhizi said...

Meh sini sy tlong sepakkan. Haha congrats! Tak sabar nyee september.

Zumie said...

apesal pic tu sekerat jew..ish2 tak sukew taw..hawhaw..hapy anny syg ..


semoga berbhgia selamnye..amin

Zack ~ 'A said...

wahhhhh!! tahniah yang!! smoga ikatan korang berakhir dengan perkahwinan, dan kekal hingga ke akhirat nnti... semoga hubungan ko n future husband sentiasa dlm lindungan n redhaAllah!! Aminnn.. :) <3

p/s:nape pic ko sekerat yang? malu ekkkk?? weeee~~ :P

Cik Buya said...

sweetnye kakak.. semoga cepat kawen tau. hehehe

p R i n c E S s _ N said...

epy anny beb..nxt yr celeb da jadi laki bini..

nanonano said...

sian aku xpernah g subway sni sni xde..
hummm
*ehh mcm lari topik je?
:p

~dARlee zURiS~ said...

ehemmm..
thn depan celebrate wedding anniversary lak ;)

Nem0 o0h Nem0 said...

romantiknyer ko..hehe

nak kawin dah ko kan,bestnyerrrrrrrrr!!!!

ღ lienurulz ღ said...

hepi cintan cintun anniversary babe!
wah,xlama gak le nak jd bini org ni..bln 9 ek?h0pefully leh pi kenduri k0 tu nnt babe..;)

Erina Asmawani said...

happy annyversary yunk. Semoga izza & iim bahagia ke akhir hayat ;)
happy2 selalu k ;)

Redbloodsnow said...

WAHHH DH 2 YEARS EK. CONGRATS YANG! HAPPY FOR NBOTH OF U :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...