Tuesday, January 11, 2011

pagi-pagi senyum, petang-petang masam

semenjak bertukar kerja dan office ni, aku dah semacam berubah sikit. dulu masuk ngam-ngam ataupun lambat :p tapi ganti balik ek, kalau masuk lambat, balik of course lambat jugak.

tapi sekarang, terpaling awal sampai kat office. syabas Izza oi, ada jugak perubahan positif di permulaan 2011 ni. tapi kata encik tunang, awal-awal memang la gitu. cit, tak menyokong langsung kan. bluwek ! aku sampai awal bukan sebab apa, sebab on the way nak pergi ni jammed, so baik gerak awal dari tersangkut dalam jammed sampai berjam-jam kan.ceria di pagi hari. sementara tunggu orang lain sampai (sebab takde kunci office), camwhore dulu. wah, lama gila tak sebut perkataan camwhore ni. sebab macam dah agak pencen jadi camwhore kot. uish, teruja sampai nak sebut banyak-banyak kali pulak satu perenggan T_T

soalan cepumas ; muka makin bulat atau ada kecik sikit ? (tanya soalan yang mengharapkan orang cakap muka dia dah kecik sikit. pigidaaaaa :p)

yang tu, MUNGKIN nampak kecik sikit kot. MUNGKIN ek. MUNGKIN. sebab dari sisi. sekali cuba ambil dari depan,BULAT JUGAK. redha T_T gadis ini perasan je ambil gambar sendiri, senyum sorang-sorang. haha. lantakkk.

ceria je kan di pagi hari, mood sangat cantik juga sebab tidur awal, bangun rasa fresh gitu. awal tak awal la, kul 10.30 dah masuk tidur. rasa macam balik ke zaman kanak-kanak. haha.

tapi, ada je lah benda nak merosakkan satu hari yang cantik ni. nasib baik lah taw pun bila dah petang, time nak balik.tak tahu tu apa ?

itu surat saman parking DBKL. hahahahampehhhhh betul penguatkuasa ni. dorang cakap kereta staff parking tak payah topup syiling, sekali je cukup. alih-alih kena saman gak. kot sikit takpe. RM 100. sejak bila saman parking jadi mahal nak mampus ni ha ?

tapi lantakkk situ. tak boleh pegi derr (gaya cheryl samad :p)



9 comments:

Zack ~ 'A said...

adoiiii yang, tak pasal je kene saman... ishhh2.. kesian ko wehh... wehhh anda shomel arrr walaupon bulat ke round2 ke.. heheh... siyesss ni! tp tolong jgn terkembang pipi okekkk.. hahaha larikssssssss~~~ :P

The Nurul said...

orang bahagia memang muka gitu. molat molat tapi comel ape.hikshiks

p R i n c E S s _ N said...

saman dbkl lmbt2 byr xpe..x effect nk renew roadtax..hahaha..bek pnye mngajo ko...

nanonano said...

giler mahal weh saman sane,
sni 5hengget jekk..hahhaha
tp lepas smggu xbyr jd 10 hengget, up smggu lg 15hengget, pas sbulan xbyr kene 50 hengget, pastu brape bulan lg stahun xbyr2 lg kene 300, klu xnk byr jugak..
sok MPK kunci tayar kete tu, abes citer, hohhh ko xnk byr ke??
kan dbkl kunci tayar kete ko kan??

*merujuk komen mom N tuhh..
hahahhaa :p

p/s: wehh cantek mu kai shawl cmtu..ke seri naek pelamin???

lily lotus said...

mahal gilos jadinya sis. takyah bayo..hihihi

~dARlee zURiS~ said...

gila ah mahal.ipoh pun 30ingit je.kot ;P

haah lah yang.muka mu nmpk berseri2.muka nak kawen.hehee

Redbloodsnow said...

BULAT² KO CANTIK YANG. SUKE AKU TGK. AKU YG KELONJONGAN NIH. X SUKEEEE...HEHE

PinQib said...

style tudung camni lawa siot

Akhirnya. Confession| Untuk orang SINGLE|

sweethOneY said...

zai - hahahhaa. sebab ko puji la pipi aku terlebih kembong siap nak meletup lagi ni ! hahaha

the nurul - hehe. mekasehhhh :P

ayein - tu la bebudak opis aku sme kata dorang x penah byr pun since 2 years back. dorang kata aku terrisau lebih. cit

nano - hahaha. tu la dia cekik darah namanya wehhh.. tataw lagi mau bayar ke tidak ni

weh, itu bukan seri pengantin. itu seri photoscape. haha

kak lily - hehe. cadangnya begtu :P

akak zuris - ni lg sorang. hahaa. seri photoscpae ahh. seri pengantin ni kena g bertapa dlu br leh keluar. haha

zie - hehe, aku lak nk muka lonjong. kesimpulannya kita selalu tak puas hati ngan apa kite ada :P jdi, mari bersyukur

pinqib - qib pn bleh try. senang jek :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...