Thursday, December 30, 2010

yeay. keluar jugak. haha.

wow. 2010 hampir melabuhkan tirai. nothing much to share here. since I'm at home right now. hihi. so, esok cuti ka. kerja ka. takde efek pada diriku ini :p tibe-tibe je. hahah.

so, hari ini ada sedikit aktiviti. teman adik pergi beli phone. kalau kat ipoh ni, biasanya tempat nak cari phone dia adalah kat Greentown Mall.nina muka adalah happy dah dapat X5 dia tu. pink kaler lagi. zatil, aku berjaya menghasut suruh dia beli phone macam you tu. hihi. since I really want it, tapi aku baru je tukar phone.. so kena la hasut nina suruh amik. hihi.
ni foodcourt kat GM tu. sedikit nostalgik sebab inilah tempat yang suka sangat bersidai bila outing zaman sekolah dulu. hihi. btw, mi wantan yang sedap itu masih di tempat yang sama ye rupanya. di tempat yang sama seperti 10 tahun lepas :)aku tengah cari organizer (read: my wedding planner). tapi tengah dok cari-cari, teringat pulak scrap book yang duk dalam bonet for almost 3 bulan langsung tak berusik tu. konon beli hari tu nak buat planner untuk tunang hari tu. adoi, tak payah la berangan izza oi dok beli je kalau asyik kat situ berbulan-bulan T__T okay, esok pagi pergi amik itu scrap book dalam bonet kereta and start writing something okay !!!



3 comments:

Cik Buya said...

fhone you tu fhone ape? hehehe

p R i n c E S s _ N said...

hohoho....sila gunakan weddg organizer sebaiknyaa...bwk ke mane jua...hohoho..aku pnye smpn wat kenang2an..bguna tuuu...

nanonano said...

ok start tulis ape dah tu? hehe :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...