Friday, December 31, 2010

jumpa di anak dara kenit

CAKKKKKKKKKK !!!!!tengoklah siapa in the house. si anak dara kenit ni ha. kysha oi, comel benarrrrrr taw kamu ni. geram !! kecil comel je taw si budak ni. yelah, kalau tengok blog mommy dia. nampak dia ni macam besar. tapi rupanya share gen yang sama ngan mommy dia, kecik molekkkkk :Ddah la elok je tak meragam lak dia. first time jumpa aku, boleh diambil-ambil, didukung-dukung, dipeluk-peluk, dicium-cium. hihihihi. dia dah kenal ehemm.. auntie dia ni. ahahahhaha :p yelah. auntie lah. bukan kakak. umur dah nak masuk 25 (padahal baru beberapa hari lepas je masuk 24, ada hati nak mengaku 25 ek :p).me and mommy kysha. aku macam terlebih tinggi pulak di situ. hehe. sian lil kysha tersepit kat tengah-tengah. weh akak, sumpah aku geram ngan anak dara mu ni wehh. kalau aku ada anak bujang, leh bagi kawan-kawan. apakan daya, si bujang saya dah berumur 27 tahun. itu takleh share ngan orang =)) hahaha.

nanti kita jumpa lagi ye kysha :D


4 comments:

nanonano said...

hahha xyohh..
bior ank bujang aku je kawan ngn kysha,
wehh..trase sgt bsr mu di ctu,
tp mu ngn aku same je rasenye,
so now aku dah bley bayangkan zuris bsr mane n kysha bsr mane,
heheh xsbrnye nk jumpe korang semua,
haishhh cptla kawen muuuuuuu!!

~dARlee zURiS~ said...

kiranya kau ada chemistry ngn bdk2 kot.biasanya kysha baru bgun tido mmg takmau kat org,meragam je.leh dpt anak cpt2 ti nih ek ;P
alaa...leh je kysha kwn ngan 'abang' umur 27thn tu.bolehkan auntie kan?hihiii...

weh na,make sure ti mu tak pakai heels ek.tenggelam aku ti.huhuu

eja kamel said...

huh..comelnya baby tu. siap kuar lidah. cute! nway, happy new year n happy holiday!

p R i n c E S s _ N said...

damn cute lil kysha...tah bilerr dpt jmpe sis zuris..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...