Tuesday, December 28, 2010

congratulations fea !!

sabtu lepas, 25hb Disember tu Hari Krismas kan kan kan ?? haaa, apa yang korang tak tahu, 25hb tu jugak salah seorang gadis kesayangan dah bergelar isteri orang :)I'm ready to go to the wedding !!congrats fea dan man ! you look soooooooooooo beautiful in that dress fea. muah muah, love you !!

ditemani gadis-gadis kesayangan juga :)plus they know fea too. dulu kan dua orang budak ni je yang rabun. sekarang aku pun dah join the club T__________T

eh. sebelum kitorang selamat sampai kat kenduri fea tu kan. dah terpegi kenduri orang lain yang sama tempat. lain blok je. siap dah parking dah jalan menuju khemah dah. tapi ragu-ragu sebab tak nampak pengantin pun. pastu banner ke hape ke hapah pun tak nampak. so macam betul ke ni kenduri sofia dan noriman ??? last-last tanya makcik penanggah tu. sekali dia sebut nama langsung tak dikenali daaa T_T terus kitorang marching menuju ke kereta balik. dengan perasaan segan dan harap-harap takde sapa perasan yang budak bertiga ni baru je masuk tempat kenduri, apesal dah kuar balik pulak T_T hahaha.jumpa aja cayang juga di sana. nemo, ko pergi tak ? tak terserempak pulak kan, kalau ko pergi la. hehe.

to fea and man, semoga berbahagia selamanya ♥


12 comments:

Zumie said...

fea tantek...congrats dear...pasneh turn makcik sorang ni pulak!

:D

Mak Su said...

sweet jer, ngan tema pink

tahniah buat pasangan pengantin baru :)

p R i n c E S s _ N said...

congratz fea...sgtt cantek ok die..rugi x g aritu..ade hal pulokk..

nanonano said...

apsal ko nmpak tembum sgt hr tu?
ke sbb spek itukah??
ke sbb ko ngn dak2 kecik je semua kah??
hahaha ntah xfhm aku ngn mate aku neh
:p

sweethOneY said...

zue - hehe. saya punya turn tahun depan :p

mak su - haah, sweet je couple tu :)

ayein - tu laaa. awat mu tak pegi. leh jumpa mak buyong lama x jmp :D

nano - hahaha. memang dah tembunnnn kot yang oi :p

~dARlee zURiS~ said...

org tgh bahagia.kembang sket lah kan.ngegege..

nasib baik lah kau belum duduk mkn baru nak sedar salah kenduri ek.
lawa lah fea.rugi tak g kan.

azzey said...

Slmt pengantin baru utk kawan awak tu...:)

Rara Nasiha said...

congratulations for her. :)

Cik Buya said...

congratulation kakak fea. heee

Erina Asmawani said...

congrats to fea..she looks so gorgeous!! moga bahagia ke akhir hayat ;)

Redbloodsnow said...

jeles akak tgk korg dpt gi yang...sobsobsobsob. eh...aku nk curi pic fea tuh lah...hehe

Nem0 o0h Nem0 said...

babe,cantik frea..
aku xdpt g,sbb aku demam teruk time tu.. =(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...