Tuesday, December 7, 2010

my birthday girl

Salam Maal Hijrah 1432.

Today is December 7, 2010. Besides Maal Hijrah celebration, I have another thing to celebrate.
my beloved girlfriend's birthday. Actually we did have an advance celebration last sunday. Didn't expect to meet again today. until she asked me, "hey, how many days you are not dating your fiance?" ala, rileks laa.. kite cool kan sayang, takyah dating hari-hari kan sayang. hehe.so today we headed to Times Square. we have detox massage appointment there. eh, syiok tahu detox massage ni. i think the unique part of the massage is they are using bath sand instead of sauna room to make you sweating. boleh la korang pergi cuba lain kali, kat Bella Luna, tingkat 8.

eh. nak share info. kitorang buat massage dekat Bella Luna ni under Groupsmore deal. best taw website ni. dah banyak kali aku promote kannn. korang taknak dengar kan :p lain kali ada masa tengok-tengokla kat situ. manyak untung woh. don't worry. this is just a harmless information sharing. I'm not earning anything from that.
Lately, we have spent quite a time together. harap-harap girlfriend tidak diposting ke negeri lain i.e Perlis. huwaa. hell no. jauh okay. siapa lagi nak jadi peneman aku nanti :(dear zatil ;

Happy 24th birthday babe !

may happiness will be yours forever.

I'll pray that you will meet you mr right and will never ever suffered like today again. never ever.

may your fate not so twisted anymore after this. hehe.

oh. and did I tell you how much i love you ? i heart you ♥ thanx for always be at my side all this while.



9 comments:

Cik Buya said...

akak skarang dah vouge la. hee suke. patot la adik akak femes jadi model tudung. hihi

p R i n c E S s _ N said...

wahh....da btawon x jejak kaki kt TS...sgtt lame...

polka dot...comey!

~dARlee zURiS~ said...

phewitt..kempisnye perut!
riben lawa.blh kasi kysha pinjam tak autie?
hihii..

Cik Gallus Gallus said...

bile la nak jejak TS lagi

sweethOneY said...

buya - ahha. tataw la dik nak senyum ke nk sedih baca komen ni :p kdg2 bila rajin je melawa. klo tak rajin, apa pun x pakai (bedak mekap sme taw. bukan baju. hehe)

ayein - aku pun.. TS tu kan zaman2 kite blaja dlu. haha

akak zuris - akakk. ko perli aku ke apaa nii.. perut muncet :(

meh2 bg kysha pinjam riben, leh nampak lagi kiut. hehe

isha - nape? dah lama x pegi ke?

Zumie said...

canteknye gf kite ni..
kite still gf lagi kan kan kan kan

smile :)

Redbloodsnow said...

hepi bday to her gak. kimslm kat dia ek. lame aku x jengah blog dia...hehe.

eh yng...aku semakin jeles arr tgk ko pakai shawl. semakin mantaps ko nyer shawl style. jeles aku tgk.

kalauuuuu lah muka aku sesuai pakai shawl...kompom aku pakse ko ajar aku...haha

Cik Buya said...

hehe. ape pulak.. cantik la. make up takleh hari2 nanti kulit muka rosak.
kan.

sweethOneY said...

zue - u always be my fav gf forever *love banyak2

zie - ok, nnt aku kemsalam ek.. takpe ko tak jenguk pun yang, minah tu update pun setahun 4-5 kali jek. miahahah. ampun dear oii..

ni aku blajar dari adik aku la ni cara membelit2 pashmina. hehe. try la pakai yang, muka aku yg bulat leh kena, muka ko pnjang mst lagi cantik :)

buya - hehe. betol2. pipi takleh pink hari2 :p hehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...