Saturday, December 4, 2010

caca marba

okay. minyak naik harga LAGI. last time aku checked harga minyak, RM 1.80 per liter. tak sedar pun bila masa naik ke RM 1.85 :p tup-tup naik lagiiiiiii.

dah tu, bila harga minyak naik. barang-barang lain pun standby lah kan nak naik harga. ke dah naik ? aku bukan amik tahu sangat hal gini pun sebenarnya :p

TAPI,

gaji tak naik. claims untuk travelling pun maintains 0.50 per km. tak balik modal kot. buat penat lagi ada. luckily this is the last month I'm doing it. hehe. sorry pei ling, after this you have to continue it. which is jadi runner, pergi sana sini. bayar cukai clients, buat company incorporation.

aku rasa small audit firm memang tak hire runner kot kan. ko lah staff, ko lah jugak runner, ko lah jugak typist. eh, multi tasking okay. which is kalau tengok dari sudut positif, it is good sebab belajar banyak benda. tapi yang tensionnya bila setengah hari dah kat luar ofis, balik ofis nak buat kerja lagi. pastu bos tanya progress. adeh.

eh. tadi citer minyak. tiba-tiba masuk cite ofis :pand, I'm glad I have my girl here to keep me accompany ;) you know, girls stuff ; things that cannot be done with your fiance. hehe. shopping, spa, saloon, manicure, pedicure, facial. oh, I'm loving it ! so babe, see u soon ♥

and to syg, congrats syg. I know you've worked so hard for our future. to make sure we can get married on time as planned :p so dear, keep up your hard works, and I ♥ you the most..

haaaa, amik ko. dari cerita minyak ke cite ofis ke cite girlfriend ke cite cinta. caca merba habis :p

happy weekend you all.


3 comments:

p R i n c E S s _ N said...

huhuhu...jeles melihat org selim....hokhokhok..

~dARlee zURiS~ said...

ingatkan harga minyak naik rm2.70 cam dulu baru nak sedar kot ;P

Redbloodsnow said...

AKU TENSION ARR MINYAK NAIK YANG. W/PUN AKU XDE KETA, TP STILL GAK KAN BAGI PETROL KAT MINIE UTK GI KERJA...XKAN NK NUMPANG FREE KAN.

SO AKU PUN TERASE BAHANGNYA. NYAMPAH :(


SORRY CAPS LOCK.
WAT AKAUN NIH..HEHE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...