Thursday, December 9, 2010

housemate WANTED

kenal ini siapa ? siapa tak kenal tu memangla dia. tipu tu. hehe.

siapa nak jadi rakan serumah aku :p sebab ada bilik kosong kat rumah ni, dan taknak lah bayar berdua je. another housemate tiba-tiba aje hari ni nak pindah, hari ni jugak baru nak cakap.

dan worst thing, nini jugak nak pindah bulan 2. lagipun nini selalu outstation, jarang ada kat rumah. so kesimpulan di sini ;

ada dua bilik kosong. satu boleh masuk bulan januari, satu lagi bulan februari.

lokasi rumah di area bandar tasik selatan. assessable to many places and malls. siapa berminat, boleh contact aku.

p/s to be honest, I don't think this is going to work. haha. tapi takpe, kita mencuba :)

11 comments:

zati tarhizi said...

Saya! Saya nak. Bile boleh masuk? Haha.

p R i n c E S s _ N said...

kawen cpt..ajk iim pindah..wakakakak..

~dARlee zURiS~ said...

tak yah cari housemate lah
kawen je sblm bln 2 tu.trus dapat roomate lagi.
ahaaksss ;P

nanonano said...

buat blk tetamu je la..
sok2 aku g sane senang :p

chik star said...

ok roger i msok nnti.
:P

Zumie said...

saya nak! haha

Redbloodsnow said...

klo aku dekatkan...awal aku chop jd housemate ko taw...huhu

-eLyNhere- said...

alaaaa.. kat shah alam takdok?
hampa la mcm ni.. excited tau bace tadi.. hehe!

sweethOneY said...

zaty - haha. esok pun bulihhh

ain - ada gak pkir gitu. tapi ngak sempat la nak kawen cepat or aku kena tanggung sewa sesorang before kawen. naya. hahah

akak zuris - haha. ada gak pikir gitu. tapi nak mamposss.. hapah pun tak buat lg. yang penting $$$ semput lg. hahaha

na - bulih..bulih. tp sesak napas la aku weh nak membayo sewa sesorang

akak as - bujang je ye. family2 takleh. hahahahha :p

zue - meh!

zie - hehe. ko takyah ckp yang. klo ko dekat, xyah aku tny public gni. msg2 ko je zass2 jom jd housemate aku. haha

elyn - hahaha. ye la elin. kite keja kt kl. hehe. tp slalu la p shah alam. mna taw ada masa leh jmp kan (kalau dedua tak memalu kucen la. haha)

Cik Buya said...

kakak. kite da folo blog akak.. hehe :D

sweethOneY said...

buya - tenkiukk. sila la follow yg fb tu punya pulak. eh :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...