Sunday, December 26, 2010

last day

24hb December 2010, last day aku kerja kat area cheras ni. start je tahun baru, tempat baru pulak. haiya. semalam kan, masa kemas-kemas barang, clearkan drawer, koyak mana kertas yang perlu (yang banyak conteng-conteng tah pape tu. hehe), susun-susun outstanding jobs. explain pada colleague mana kerja yang tak sempat aku nak siapkan, terpaksalah beliau take over plak. hehe. nasib lah ye, bukan aku tak berusaha. dah pending jugak nak buat macam mana :)

so semalam last day rasa semacam plak. masa kemas barang tu, rasa berat hati je. nak pulak masa nak keluar office tu, bos dengan bini dia sekali hantar sampai pintu. wish goodluck semua, siap cakap keep in touch, apa-apa boleh call je. haha. sebak sekejap di hati. gedik kan :p

pastu balik rumah, malam sebelum tidur asyik la terfikir-fikir.. macam mana la agaknya life aku lepas ni. busy ke. penat ke. rasa menyesal ke. haih, dah buat keputusan mana leh nyesal lagi :p budak ni kan, takut sangat kalau nak susah ek. yelah, tempat kerja lama dekat sangat dengan rumah, siap kadang-kadang lunch hour sempat balik rumah lagi. hehe. office baru nanti menjawablah. yang paling malas nak tempuh adalah jammed.

ya allah, kuatkan la hatiku ini. permudahkan segalanya untukku. amin..

btw, esok akan balik kampung selama seminggu. yeay. dah kerja ni, bila dapat cuti panjang seminggu ni pun dah kira besar rahmat dah ni kan :)


2 comments:

p R i n c E S s _ N said...

new place...new experience..xpe beb..i noe u can do it...

~dARlee zURiS~ said...

teringin lak aku merasa hari last day camtu ;P
weh budak!meh ar turun ipoh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...