Thursday, December 23, 2010

cerita hari lahir

hari ini hari jadi aku. hari jadi yang gembira ♥ walaupun ada seorang dua yang bernama girlfriends tak wish, mungkin diorang lupa ataupun diorang busy kot. hehe. tapi takpe, aku rasa umur bila dah makin naik ni (cakap je la dah tua weh !), makin tak kisah kot.

tahun ni punya birthday for me almost perfect. dapat lunch treat daripada bos. hehe. dapat kek daripada encik tunang. dapat spend masa bersama. ayah pun tengah-tengah malam semalam lagi wish, "selamat hari lahir dari keluarga di kampung" agagagaga. comel betul ayahku. mmuah. sayang mak ayah !
24th birthday. orang lain dah nak masuk 25, dia baru nak masuk 24. hehe.eh. birthday girl lagi. haha. girl ke wehhh.kad kartun jiwang yang sungguh comelness. hadiah tahun ini.

thanx syg. saya suka sangattttttttttt. pandai abg pilih :)tunang saya yang sweet. hehe. sayang kamu.



7 comments:

MieZa said...

happy belated besday izza...

~dARlee zURiS~ said...

abg?ehemmmm....
sakit tekak lak pagi2 nih ;P

btw..hepi besday lagi sekali.

nanonano said...

skema plok bday gurl hr nehh..
hahaha xpe2 tetap "comelness" <--menatang ape neh?, nk tiru gok :p

p R i n c E S s _ N said...

epy bday beb..yeayy..dpt adiah gtu..bole mlaramss psni...nxt yr tuka status plaks..

Zumie said...

beg ke?


nk nengokk

Redbloodsnow said...

EH BUFFDAY KO RUPENYER SEMALAM YANG? EEE SORRY YANGG. TOTALLY AKU TERLUPEEEE. SKRG NIH AKU DOK PK SAL KERJA JE AR :( SOBSOBSOB

HAPPY BLATED BDAY YANG. BTW, IIM SOOO SWEET!

Erina Asmawani said...

izza..happy belated birthday dear ;)
moga bahagia selalu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...