Thursday, December 2, 2010

happy convocation day kakngah !


ada orang menanti kite update tak ? :p

busy betul bercuti selama 4 hari. termasuk weekend lah. cut it short, motif bercuti kerana adik konvo selasa lalu ♥ tahniah ngah !kita lebihkan gambar la ek entry kali ni. hihi. korang pun kalau tulis banyak-banyak, bukan baca sangat kan :pkakngah konvo sesi pagi. so kena berada di tempat kejadian pukul 7 pagi. memang tak lah kan aku bangun awal sangat di hari cuti :p so emak ayah pergi dulu. lagipun boleh masuk dua orang je kan dalam hall.sampai dah dekat waktu tengah hari. hihi. tu pun ngah tak keluar dewan lagi. oh, lagi satu. uitm ni kan dewannya jauh ke dalam. jadi kena lah parking kat kawasan disediakan lepas tu beramai-ramai naik bas yang disediakan. haha. menguji kesabaran ok.inilah satu-satunya adik lelaki aku. yang degil dan suka menyakat. tak cukup mengusik kakak-kakak, emak pun diusiknya. kalau kecik, dah lama aku rotan. hahahahanah, bunga untuk awak ngah :)tapi kan yang buat emak ayah frust sikit sebab tak dapat masuk main hall. jadinya masuk dewan pun, dapat tengok skrin je. uitm memang begitukah ? siapa datang dulu dia dapat masuk main hall ? bukan memang setiap student akan dapat 2 pass ke ? eh, aku tak tahu. hihi.gadis pashmina :p

sian adik aku yang sorang tu tak dapat join kakngah konvo. sebabnya a day before dia dah start praktikal. kat shah alam jugak. takpelah mirah, tahun depan ngah konvo lagi. hehe. takpun, nina konvo nanti dapat pergi jugak. awk konvo nanti lagi lah best :Demak ayah happy

sayang emak ayah sangat-sangat !!

fuh. bercinta gila nak update. dengan malasnya. dengan internet slownya. -yours truly

:p



13 comments:

nyna said...

gagah jugak berlawan dengan internet yang slow tu ek.
ahaha.syabas2.
aku benci lah knpe awak msuk gmbr kita bertiga yang tu.hodoh ok pashmina aku tu.heh

Fadilnand DummiesGarage said...

tahniah kpd k.ngah......

Erina Asmawani said...

konvo uitm mmg bagi 2 pass yunk, tapi tuk dewan yang ade skrin besar tu lah. Yang dewan lagi satu, parents ley masuk jugak, tapi yang datang awal. Tak pun yang dari sabah sarawak. Sebab seat tuk parents dalam tu limited. Sikit sangat. Tak best kan tgk dari skrin je.Huhu

Happy convo day to ur angah ;)

And yes, korang look very the comel especially pinky one ;D

sweethOneY said...

nina - hahahaha. tudung awk mcm ditiup angin. br aku perasan :D

fadil - :D

ena - yeke yang? ingatkan dah siap ada reserved 2 seats for parents. maksudnya main hall lah. sbb masa org dlu gitu.. tp adik ckp dewan uitm x besar cam ukm..

TQ :P

sweethOneY said...

nina - hahahaha. tudung awk mcm ditiup angin. br aku perasan :D

fadil - :D

ena - yeke yang? ingatkan dah siap ada reserved 2 seats for parents. maksudnya main hall lah. sbb masa org dlu gitu.. tp adik ckp dewan uitm x besar cam ukm..

TQ :P

MieZa said...

happy convo day to angah...
uitm memang macam tue izza... =( kecik sangat dewan die..

p R i n c E S s _ N said...

hohoho...adek badek pompuan ini aku tgk sepesen jekk...style beb!

nanonano said...

wahh congrats ratu shawl..hehe
wehh bru aku prasan muke ngah muke mak mu,
mu lak muke ayah mu ehhh..

Zumie said...

tanteknye awek kaler pink tu...muka awak nampak kecik tau ahahha..

Cik Buya said...

gmbar atas tu dah macam muka kak jue je.. kembar ke ni? hehehe

sweethOneY said...

mieza - mieza pun uitm ehhh??

ayein - hehe. haruslah. sapa tak melaram, dia tenggelam. agagaga

nano - yeke yang? idak plak aku perasan muka ngah sama cam mak. muka aku cam ayah aku taw la. hihi

zue - haha. muka kecik tu ilusi jek yang :P nak muka nmpk kecik, jom la pakai tudung camni :)

buya - hehe. gambar mana satu? gmbr adik akak convo tu ke? ye keeeeeee *jap pk celah mana sama. hihi

Redbloodsnow said...

HAPPY CONVO WAT DIA GAK!

Cik Buya said...

part mata kot. macam mata kak jue beza sikit kak jue punya bulu mata panjangggg dan lentik. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...